Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
eskiden peste kendi kariyerimi yaparken spikerin isim seslendirmesinde mertens'i seçerdim. şimdi ise ekibimize katılıyor vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaliteli bir marka al yoksa pişman eder. Sert olanı seçme yumasak olan daha lezzetlidirGouda hiç tatmadım ama merak ediyorum. H.sonu alacağım nasipse.
Hayir WA dan görüstüm az önce herseyin farkinda her an saplamaya gelebilir su an adi geçen hanim efendiyi inceliyor
Minyon yapılı futbolcular 35 yaşında olsa bile sakatlık durumu olmadığı sürece bizimki gibi temponun düşük olduğu liglerde iş yaparEğer sözleşme 1+1 yıl ve iki tarafında istemesi durumunda uzayabilcek şekilde olursa bence muazzam olur. Bahsettiğimiz adam mertens. Geçen yıl İtalya'da yaptıklarına bakmak yeterli. Her futbolcu 35 te bitmiyo. 37 (futbolcusuna göre değişir) bence sınırdır. Sonrası çöküş başlıyor.
önerin marka olarak? Metro da bakacağımKaliteli bir marka al yoksa pişman eder. Sert olanı seçme yumasak olan daha lezzetlidir![]()
Yalnız cidden mertens de bücür. Kornerlerde salavat getireceğiz gibi duruyorKısa boyuluları Okan Hoca değil sanki Erden Timur istiyor gibi; kendi boyu 170 filan
Göz teması kurması lazım sanırımKısa boyuluları Okan Hoca değil sanki Erden Timur istiyor gibi; kendi boyu 170 filan
Türk markası olarak president belki fena değil ama en güzelleri Hollanda mali olan. Hollanda gaudasi lezizdirönerin marka olarak? Metro da bakacağım
2010 sonrası yazayımkanka ben baptistayı çok beklemiştim, sıralama yaparsam içimde ukde kalan isimler
1-baptista
2-pires
3-gallardo
4-morientes
5-aroune kone(psvdeyken)
Alıştırdın bir kere :red:sağ elşiö meşgl knk![]()