- 1 Mayıs 2018
- 53.086
- 43.499
- 3.298
özgür sancar yazdı ilk martensi . tier 5 ti sanırım o 1 e kaymasını öneriyorum
ozcan yazdi ikk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özgür sancar yazdı ilk martensi . tier 5 ti sanırım o 1 e kaymasını öneriyorum
Bitti demedim bilgi aktardim. Schalke yüksek bonserviste direttigi icin Evandere yöneldi yönetim ama Schalke bize mecbur dönecekti. Maalesef Mertense gitmisiz... Duyumcu degilim. Sadece Almanyada istihbaratim saglam sayilir.Sen Harit bitti falan demiştin sanki renktaşş
50 sene almıyoruz adamı 1+ şampiyon olursak 1 daha ne ortası ne uzunu ne vadesi yav.Haritin bizden 4 istedigi dogru degil. Haritle Galatasaray arasinda giden maas 2.4-2.7 seviyesindeydi ki burada sorun oyuncuda degil Schalkedeydi cünkü Schalkenin bonservis beklentisi istenilen seviveye henüz düsmemisdi. Akabinde Evandere yöneldik. Schalke mecbur bize dönecekti cünkü.
Mertensin klasini tartismaya gerek yok ama maalesef ölü transfer diye bakiyorum. Yas ortalamamiz iyicene yükselise gecti yine. Orta ve uzun vadede Mertensin iyiye gitme durumu mevcutmu sence? bence yokus asagi. Gecen sezon aldigi sürede baya düsük bence.
Evander 10 numaraKulübünü istediğimiz şartlara getirene kadar bekleyeceğiz anlaşılan zaten şu an çok elzem durumda da değil Torreira da gelirse
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav ne balotellisi ne ligin acik ara en iyi forveti saçmalamayınBence balotelli Fenere gidicek. Ahada bakın görün.
Fener Sörlothu Dembeleyi alamayacak son dk basacak parayı baloya. Bizim diagne gibi.
Ama diagne gibi olmaz. Fenerde efso işlerde yapabilir balotelli.
Açık ara ligin en iyi forveti. 5 milyona veririm diyor Murat Sancak. Bedava valla.
Ahhaha aynenBizim hatuna yüyüyor.
Fenere kadıköyde gol atıp bu sevinci yapmasını isterim. Kudururdu tribündeki itler.
Evander 10 numara
Mertens gol atmak icin ceza sahasina girmeyi gerek gormeyen sahsiyet.
Bence degil. Oynarsa ancak sergionun yerine oynar gibi duruyordu izledigim maclardaEvander 10 numara