Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.468
- 13.426
- 2.538
Mertens 1-2 sezon guzel katki verir. Maliyeti asiri yuksek olmayacaksa ben pozitifim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibra 40 yaşında şamp yaşadı boş iş bu yaş konusu..Bayern mertensi 1+1 senelik kadrosuna katsa kimse niye aldin diye sormaz
herif kim varsa bize getirdi lan
Evet attıkları gol açısından kıyaslama yapanlar olabilir ama maradona seviyesi farklı bir seviye. Mertense laf etmiyorum ama yaşı yüksek.Oda derki beni napolide maradona ile kiyasliyorlar bahsettigin sneijder 28 den sonra italyayi kaldiramadi ben 35 yasima kadar en üst seviyede oynadim.
Bayern mertensi 1+1 senelik kadrosuna katsa kimse niye aldin diye sormaz
Üstteki Fulham'da oynayan Mitrovic mi?![]()
Dk var kasar dkya kadar sonrasini bilemem. Cok salacak bir tip gibi de durmuyor acikcasi. Ztn sozlesme 1+1 diyorlar endiselenicek bir durum yok cokBence insanların korkusu bu yaştaki oyuncunun ligimizi ciddiye almayıp yatmayı seçebilecek olması. Zaten antrenman kalitemiz ortalamanın çok altında bir de oyuncu isteksiz olursa elimizde fena patlar. Bayern'de böyle bir durum olamaz.
kerofield hayir demisti![]()
Dk var kasar dkya kadar sonrasini bilemem. Cok salacak bir tip gibi de durmuyor acikcasi.
yine bir MİLF duyumu![]()