Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens 1-2 sezon guzel katki verir. Maliyeti asiri yuksek olmayacaksa ben pozitifim.

Pedro'nun bahsi geçen menajer ücretleri ve bonservisi dahil 3 yıllık maliyeti ne kadar olacaktı bize?

Oda derki beni napolide maradona ile kiyasliyorlar bahsettigin sneijder 28 den sonra italyayi kaldiramadi ben 35 yasima kadar en üst seviyede oynadim.
Evet attıkları gol açısından kıyaslama yapanlar olabilir ama maradona seviyesi farklı bir seviye. Mertense laf etmiyorum ama yaşı yüksek.
Ayrıca ligi 13. Bitirmiş takımın taraftarı diye küçümseyici hitap edemezsin.

YYönetimsel hatalar yüzünden böyle. Ülke şartları ve akilli yönetimlerimiz olsaydı şampiyonlar liginde final oynamak işten bile olmazdı.

Sen ligi 13. Bitirmiş takımın taraftarı diye dalga geçebilirsin ama bende sana derimki bu taraftar dünya klupler sıralamasında 1. Sıraya yükselmiş takımın taraftarı.

Bayern mertensi 1+1 senelik kadrosuna katsa kimse niye aldin diye sormaz

Bence insanların korkusu bu yaştaki oyuncunun ligimizi ciddiye almayıp yatmayı seçebilecek olması. Zaten antrenman kalitemiz ortalamanın çok altında bir de oyuncu isteksiz olursa elimizde fena patlar. Bayern'de böyle bir durum olamaz.

Mertens’in yaşına takılmayın 1+1 çok iyi. Ama bir santrafor daha almak lazım Gomis yollanıp. Sefer sakatlık ceza vs olduğunda yerine oynayacak bir forvet.

Bence insanların korkusu bu yaştaki oyuncunun ligimizi ciddiye almayıp yatmayı seçebilecek olması. Zaten antrenman kalitemiz ortalamanın çok altında bir de oyuncu isteksiz olursa elimizde fena patlar. Bayern'de böyle bir durum olamaz.
Dk var kasar dkya kadar sonrasini bilemem. Cok salacak bir tip gibi de durmuyor acikcasi. Ztn sozlesme 1+1 diyorlar endiselenicek bir durum yok cok

Ben de böyle düşünüyorum. Mertens'i neden 10 numara gibi düşünüyor millet anlamadım. Adam forvet, boyundan ötürü öyle bir algı var galiba 😄

Erden Timur da diyordu 6 numara 10 numara ve Haris ayarında bir forvet alacağız, istiyoruz diye. Evander ya da artık oraya kimi düşünüyorlarsa bu transferle bir bağı olduğunu düşünmüyorum ben de.

Mertens felan istemiyorum abi 35 yaşında gelecekse C.RONALDO veya MESSİ kabul göruru harici yazık günahtır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt