Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.296
- 6.072
- 2.293
Midçö yedek kalmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaldı bileMidçö yedek kalmaz.
10 numara ve Mertens'in olduğu bir kadro kurabilir misiniz ben kuramadım oturmadı pekHem Evander veya EPL'den on numara hem de Mertens gelecek zaten Sergen'e ilk kez katılıyorum Mertens ile 10 numara transferinin alakası yok
Evander 8 de değil tam olarak. Tam bir 8.5. Dar alan becerileri de olan ofans odaklı birisi. Sergio ile pek benzer bir profil değil. Çift forvet düşünmediğimiz bir dizilişte Lucas - Sergio - Evander oynardı rahatlıkla. Saha görüşü çok iyi seviyede. Mertens'in olduğu senaryoda da Sergio ya da Evander ikilisinden birisi kenarda oturur. Kolay, baskın maçlarda Lucas kenara gelir Evander - Sergio göbeği oluşur. Çift forvet oynayacaksak bence bir tane orta saha özellikli kanat gerekiyor. Lucas'ın olması bu ihtiyacı belki biraz olsun azaltır ama oyuna katkı ve farklılık için ihtiyacımız var. Tek forvet oynayacaksak ya da 10 numaralı bir dizilişle oynayacaksak delici bir kanat daha iyi olur2 3 macini full izledim gecen. Avrupa maclari. Daha cok 8 gibi duruyor eleman. Sergioyla nasil olacaklar kafamda oturmuyor acikcasi.