Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 188
O galatasaray ki boğazın kralı senki Uruguaylı lucas akıllı ol hemen imzala demişŞair burada ne demek istemiş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O galatasaray ki boğazın kralı senki Uruguaylı lucas akıllı ol hemen imzala demişŞair burada ne demek istemiş?
11 dk
ali akman show
!!!!!! Kalabalik ortamda actim ustat!!!
Sevilla forumu yok mu gidip basalım şımardılar iyice.
Olması gereken zaten serbest olması ama bizim elimizde bu kadar yabancı varken rakipler veya TFF serbest olsun der miydi?
Orası kritik nokta yoksa Galatasaray yıllardır serbest olsun diyor ama bu şerefsizler Türk oyuncu yetişmiyor falan filan diyerek saçma sapan açıklamalar yapıyorlardı. Şimdi mi geldi akıllarına serbest bırakmak? Birilerinin elinde 22 kişilik bir yabancı oyuncu kadrosu olduğundan dolayı alttan alttan yer yapıyorlar.
ben sevdim ama onumitşöyü iade edelim
onda da yunus kerem komple taca çıkar kanat bekler pva dubois olunca. Yerliden de patlıyor, iki para edecek yerliyi de birden atamayız kulübeyeAnca 3-5-2 ile oluyor
Temelsiz varsayımlar üzerine yapılmış tespitler evet , o sebeple şaşırtmadı. Oynadığı dakikaya oranla skor katkısı ortada , sakatlık problemi yok. Kerem-Yunus ne alaka ? Herif ss oynayacak Sefer ile beraber. Sergio Torreira bozulur demişsin , Sergio ikili orta saha oynarken zirve görmüş bir adam. Yazdığın şeye açıklama mı diyorsun?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seferovic, Olivera, Dubois, Mitsö ama icraat 0 iyimiş.Bir bitmedi şu kum saatleri… İcraat 0.