- 1 Ağustos 2014
- 62.970
- 73.227
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet can a ajaxtan cift hane teklif gelmis.
Ahmet can a ajaxtan cift hane teklif gelmis.
Bence Marcao Rusya ya gıtmek ıstemedı savas vs ordan kacanları gorunce. Nelson da gıtsın bızımkılerın ısı ne gıtsınler bulsunlar bır marcao bır nelson daha yonetıcıler ya ıslerı bu. Yukarı satamıyorlarsa da bu yonetımın sucuNormalde bende senle aynı görüşteyim ama sevilla gıcık ediyor, yarın bir gün nellson 13-14 milyon euroya giderse beraber söveriz.Rus takımı daha çok veriyordu marcao ile anlaşıp kaçırdılar.Nellsonun baya piyasası olur daha Dk var.20 altı giderse hele sevillaya çıldırırım.
Çünkü onlar menajere yediriyor TR için konuşuyorsanherkes çatır çutur transfer yapıyor hiçbir sıkıntı çıkmıyor ama bize geldiği zaman menajerlerden önümüzü göremiyoruz bi bize mi kalkıyor arkadaş
Kesinlikle doğru burdan çıkan sonuç Galatasaray bir Porto ajax gibi oyuncu yetiştiren kulüp demek gibi bişey bu oyuncular içinde transferde referansBen sevindim açıkçası böyle mesaja. Neden kızıyorsunuz ki ? Adam zorla mı aldı hayır. Ve ne güzel senden gelen her oyuncu iş yapıyor manasında reklamını yapıyor avrupaya.
Hemenmertensi almışken hazır peleyi de alalım iyi ikili olular
Geldi Vizyon tayfaNe Mertens'i ya, inanılmaz şekilde bir yönetim gelip hala 35 yaşında adam peşinde koşabiliyor ve görüyorum çoğu taraftar da buna çanak tutabiliyor. Mertens hamlesi tüm saha içi dengeleri bozan, sezonu zora sokan hamle olur, net... Yok maliyeti düşükmüş, 1+1'miş... Bedava bile gelse üzülürüm...
Özel tasarım mı bu![]()
Böyle gazeteciler lazım bu ülkeye