- 15 Aralık 2011
- 17.797
- 6.890
- 1.373
Her gün 1 doz alınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax Ahmet Can Kaplan icin teklif yapmis. Ahmet Can yasina gore olgun, ayagi temiz ve sogukkanli bir stoper. Ajax’a transferi yakisir.
Uruguayın mottoso demiş biride belki torreirayı kastetmek için böyle bir şey yazmıştır.özgürlük ya da ölüm. Kesin öldük
Bu saatten sonra Arsenal'den indirim isterlerse satacakları varsa da satmayabilirler artık Sampdoria'ya vermedikleri gibi. Sampdoria'ydı heralde indirim isteyen yanlışım yoksa anlastiktan sonra.Bir kısmını Arsenal karşılasın bonservisten düşsün zaten elleri mecbur Tielemans için bu iş olsun
Napoli tarihinin en golcü ismi bu formada izlemek yakışır. Gelirse 20den aşağı atmaz.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok zekisin sherLOCKUruguayın mottoso demiş biride belki torreirayı kastetmek için böyle bir şey yazmıştır.
Tespiti ben yapmadım ki .d Farkındaysan biri demiş dedim belkide böyle bir şey yok herif uydurdu oturduğu yerdençok zekisin sherLOCK
Hocam onların aldıkları vasatherkes çatır çutur transfer yapıyor hiçbir sıkıntı çıkmıyor ama bize geldiği zaman menajerlerden önümüzü göremiyoruz bi bize mi kalkıyor arkadaş