- 26 Ocak 2021
- 35.060
- 33.685
- 2.233
gooooooooooooooooool
Bu nedir kadir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gooooooooooooooooool
Yanı 10 numara oynamaz deniyor ama seferovic de oynayacak haliyle 10 oynar gibi geliyor banaVala bu sene geleceğe yatırım senesi falan değil. Kim verim veriyorsa şampiyonluk için alınmalı. 35 likte olur yani problem değil.
GscimbomMobile
Yahu ne alakası var oyuncu alamazsın bu piyasadan o zaman sen başlarım dik duruşlarına ya her transfer de mi böyle olurValla cidden olay buysa menejeri böyle olan adamları almasınlar bu tip adamlar futbolcu iyi oynarken ortalık karıştırır devamlı iş ahlakı olan paragöz olmayan menejerlerle uğraşmak lazım boeyde ki sıkıntı mesela bunun örneği
Gelmez. çok şerefsiz bi tipe benziyorO zaman h.o diyelim mi ne diyorsun?
Ula sanki Belhanda gomis feghouli mariano 10 yildir beraber oynuyordu da uyumlari vardı sanki çatır çatır geldikleri andan itibaren oynadılar. Ne hikaye sıkıyorsun hep olumsuzluklardan senaryo kurmuşsun.Dakikasının azlığından temposunun düştüğü belli, ki her sene düşmeye devam edecek artık. Skor katkısı da kötü oynarken de verebilir zaten, mevzu o değil ki. Onun gol attığı ama takım olarak iyi oynamadığımız maçlar olur gayet. Gol attı diye övülür bir sürü ama birçok maçta oyun üstünlüğünü alamamamızın önemli nedenlerinden biri olur, kimse de fark etmez.
Dizilişe göre ya Kerem-Yunus'tan biri kesilerek oynar, ya da onlar kesilmeyecekse 2'li orta sahaya geçicez demektir. Eğer 4-4-2 gibi bir dizilişte Kerem-Yunus kanat olacaksa tek santraforlu sisteme kıyasla performansları, bence özellikle Kerem'in performansı fazlasıyla düşer. Kaleden uzaklaşacak bir kere. Üstelik Mertens'le aynı alanları kullanan bir oyuncu ve mecburen sevdiği alanları kullanamayacak. Tabi daha çok geriye gelmesi gerekecek ama Kerem onu da sevmiyor. Kerem'in kolay küsebilecek bir karakteri de olduğunu düşünüyorum. Skor katkısı veremedikçe morali de bozulur. Buyur en değerli yerli oyuncularından birini sırf taktiksel sıkıntılarla kaybetme nedeni olabilir. Direkt saha içinde üst üste biniyorlar ve birbirlerini bozacaklar çünkü.
Sergio'nun gençken zirvesini iki orta sahada görmüş olması bir şey ifade etmez. Şu an artık 30 yaşında, o biraz daha rahat oyun kursun, rahat etsin istememiz lazımken, rakibi yarı sahasına hapsedemediğimiz her maçta devamlı git gel yapmakla uğraştıracağız demektir. Hem ikilide daha çok defansif görevi olacak, daha geniş alanda oynayacak. Hem Mertens'le ileride pres gücümüzün de düşeceği kesin bir şey. Üstelik onu korumak için bu sefer de Torreira'ya yükü artıracağız. Tek başına tüm orta saha yükünü çeksin diye bekleyeceğiz. Evet, o özelliği olan bir oyuncu ama neden daha dengeli sistem kurmak varken çok yüklenelim. Sakatlık riskini falan artıralım?
Üstelik iyi oyuncular almış da olsak yeni kurulan bir takımız. Siz sanıyorsunuz ki iyi oyuncular hemen çatır çatır top oynayacak, rakip yarı sahaya yıkacağız. Mertens de goller atarak yıldızlaşacak. Bu iyi oyuncular daha adapte olmuş, birbirine alışmış değil. O yüzden oyunda kopukluklar olacaktır. Yani özellikle takım adapte olana kadar dinamizmimizi korumamız lazım. Mertens o özelliğimizi cidden düşürecek bir oyuncu ve dediğim gibi yedekte de bırakamayacaksın. Mecbur yarattığı zaafları taşımak için çözüm arayacaksın, bir yerlerden sürekli ödün vereceksin. Diğer oyuncuları zorlayacaksın. Üstelik iyi bir takım olsak da zayıf halkalarımız var veya olabilir. Abdülkerim'in performansı şüpheli, bak Dubois daha maça çıkamadan sakatlandı, onun yerine sağ bekte oynayan oyuncu belki bir zaaf olacak. Nelsson daha genç, özellikle geniş alanda veya birebirde hatalar yapabiliyor, gelişim sürecinde onu da korumak lazım. PVA defansif sıkıntıları olan bir adam, onun açıklarını korumak da lazım. Kerem'i zaten saydım.
Umarım SAHA İÇİ DENGELER dediğim zaman ne kast ettiğim biraz anlaşılmıştır. Bir daha yok ezbermiş, sağdan soldan duymuşmuş, şuymuş buymuş diye sallamadan önce bir dinle karşı tarafı. İnsanın asabını bozma.
gooooooooooooooooool
Toreyranın babasıyla anlaşalım
Niye golll
işte menageri o yuzden muhabirlere mesaj atıyorÖyle ya da böyle, bu saate kadar takımın en gerekli noktasını boş bıraktılar madem, sakal istiyorsa da atmak zorundalar artık. Duruş, muruş, menejer oyunu falan dinlemez taraftar daha.
Bu adiyamani nerde izleyecen broakademi topcularimizi takip etmeye seviyorum kiralik gitmesi iyi oldu orada forma sansi da bulacaktir
Altyapi gurmesi degilsen anlamazsin ben anladimNiye golll
Ben üst yapiya bakıyorum biraderAltyapi gurmesi degilsen anlamazsin ben anladim![]()