Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.011
- 31.782
- 2.318
la clip larinden yediği armut golle başlayıp crespodan yediği komik golle bitiyor. gelip bana laf ediyonuz ne diyim
hareketlerine dikkat et sami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
la clip larinden yediği armut golle başlayıp crespodan yediği komik golle bitiyor. gelip bana laf ediyonuz ne diyim
Muslera için diyorsan su an haklisinla clip larinden yediği armut golle başlayıp crespodan yediği komik golle bitiyor. gelip bana laf ediyonuz ne diyim
Canın sağolsunCristiano Ronaldo diye bir oyuncuyla anlaşılmış galiba. Tanıyan izleyen varmı İyi mi? Yaptım lan sonunda iğrenç espirimi...
Kimler geliyor gerçek anlamdaBugün İtalya'da İtalyan kulüplerinden çok daha fazla Galatasaray konuşuldu galiba![]()
Bu boyla çok dayak yerler küçük eniste gibiTorreira ile Evander de gelirse kavga da bile yenilmeyiz.
Valla lucas tam ispenç horozu gibi adam zor dayak yerBu boyla çok dayak yerler küçük eniste gibi
Lucas ile Rugani haberleri vardı. Lucas zaten artık bariz ortada, herkes onayladı ama Rugani'nin bahsedilen maliyetleri gerçekçi gelmiyor. Çok da takip etmedim açıkçası. Morutan işi de ciddi gibi görünüyorKimler geliyor gerçek anlamda
İnstagram dan kaynanasına gider yapmaya başlamak lazımtamam de artık torreira lütfen