Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.278
- 2.864
- 303
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu Yozgatlılar niye böyle yaEkli dosyayı görüntüle 171331
Çoğunluk sürreal bilinç düzeyinde olsa da arada aklı başında olanlar da çıkıyor yav.
Bizde böyle bir gün coşup bir gün duruluyoruzhaberler durdu
kimse gelmiyor
bittik
Ben bu 66'nın yazdıklarını bilerek taşımıyorum buraya. İnanılmaz birisi.Ekli dosyayı görüntüle 171331
Çoğunluk sürreal bilinç düzeyinde olsa da arada aklı başında olanlar da çıkıyor yav.
Bir insanın mal gelip mal devam edip mal olarak gidecek olması çok kötü66YozgatFB denilen mal Drogba-Sneijder geldiğinde bizim Webo daha iyi diyen mal değil miydi ?
Aynen o hocam o. 1-Cem Yılmaz 2-Ricky Gervais 3-Yozgatlı mizah dünyasında66YozgatFB denilen mal Drogba-Sneijder geldiğinde bizim Webo daha iyi diyen mal değil miydi ?
Messi'yi ve CR7'yi alsak illa bir kulp bulacak gerizekalı, birde gurbetçiymiş bu mal, nasıl alıyorlar Avrupa'ya bu süzme gerizekalıları merak ediyorum.Bir insanın mal gelip mal devam edip mal olarak gidecek olması çok kötü
5 kağıttır. Bize maliyeti 3.5+500 bonus oldu sanırım. 600 bin de maaş.Opsiyonlu diyorlar umarım 10 milyona yakındır opsiyonu. Seri B pozisyon bilgisini çok iyi öğrenebileceği bir yer en azından.
hamsik sakatlanmış
Siz bu dili nerden biliyorsunuzKosarlık mı demek istediniz bu dili az insan bilir
Allah korusun kötü bisey olsaydı haberi çıkardı. Demekki iyi gibibizim dubua noldu lan
Sen de Milföyle Evander'e çöp diyorsun reis, dışardan bu da komik gözüküyor.66YozgatFB denilen mal Drogba-Sneijder geldiğinde bizim Webo daha iyi diyen mal değil miydi ?
Reyis sen birini dava etmiştin antudan tebligat falan göndermiştin66YozgatFB denilen mal Drogba-Sneijder geldiğinde bizim Webo daha iyi diyen mal değil miydi ?
Sevgili Adminim benim ki gene tutarlıSen de Milföyle Evander'e çöp diyorsun reis, dışardan bu da komik gözüküyor.