Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son Kasım ayında mahkeme var demişti Avukat arkadaşım, kimliğini burada Avukat arkadaşım izin verirse yasal bir müeyyidesi yoksa paylaşacağım.
Bu tip kişisel küfür ve hakaret edenlere karşı yaklaşım bu olmalı. İyi yapmışsın.

Laf dalaşına girmeye gerek yok, mahkemede anlatsın derdini.

Aynen KVKK'den sonra problemmiş. Ama böyle aşağılıkları toplumca afişe etmek, insan içine çıkamaz hale getirmek gerekiyor ki toplum bağırsaklarını temizleyebilsin. Klavyenin arkasına sığınıp Ayaktakinden, kundaktaki bebeğe oradan mezardakine küfür ediyorsa sen insan değil esfele-i safiline layık bir şerefsizsindir. O yüzden ben şahsen İstinaf yada Uyuşmazlığa giderse katiyyen uzlaşmayacağım.
Ceza davası üzerine güzel bir tazminat davası patlat hocam. İster bi akşam hadsiz parası ile dolu dolu bir gece yaşarsın ister çoluk cocuk sevindirirsin. Böyleleri azapta gerek.

Bu tip kişisel küfür ve hakaret edenlere karşı yaklaşım bu olmalı. İyi yapmışsın.

Laf dalaşına girmeye gerek yok.
Biliyorsun sevgili adminim az çok tanıyorsun. İnsanları kırmamaya özen gösteririm. Hatta çoğu zaman yazılanlara bile güler geçerim. Bunlar rekabette olabilir. Ama Anneme-Hanımıma-Kundaktaki bebeğime sırf farklı bir takım tutuyorum diye sövülüyorsa orada elimden gelen mücadeleyi sergilerim. Klavye arkasına saklanıp nasıl olsa bir şey olmaz kafasında yaşayan bu tiplerle vallahi uğraşırım. Sürünsün mahkemede.

Webo, şamp ligi çeyrek final maçında Real madride, gol atmayı bırak orada olup ta o havayı teneffüs edebilmiş mi acaba, tribünü bırak anca tv karşısında izler.
1 maçla mı karar veriyosun duruma

Drogba trye gelmiş en büyük oyuncudur ama verdiği katkı çok azdı,bjk ve real maçı dışında etkisi cismini karşılamıyodu hiç yürüyerek oynuyodub,Webo ise iyi katkı vermişti o dönem fbye

Bizim taraftarda gelmiş geçmiş en iyi kadroyu yaparken forvete drogbayı koyuyo onada karşıyım eğer katkı bağlamında yapıyosa çünkü drogbaya gelene kadar 50 tane adam var katkı vermiş

Kalite farklı bişey ben katkı üzerine yazdım

1 maçla mı karar veriyosun duruma

Drogba trye gelmiş en büyük oyuncudur ama verdiği katkı çok azdı,bjk ve real maçı dışında etkisi cismini karşılamıyodu hiç yürüyerek oynuyodub,Webo ise iyi katkı vermişti o dönem fbye

Bizim taraftarda gelmiş geçmiş en iyi kadroyu yaparken forvete drogbayı koyuyo onada karşıyım eğer katkı bağlamında yapıyosa çünkü drogbaya gelene kadar 50 tane adam var katkı vermiş

Kalite farklı bişey ben katkı üzerine yazdım
Real maçında iptal edilen 4. gol yeter kanka Webo isimli herifin önüne geçmesine.

Bizim o 5 saniyede yaşadığımız heyecanı Fener 150 yıldır yaşamamıştır.

Biliyorsun sevgili adminim az çok tanıyorsun. İnsanları kırmamaya özen gösteririm. Hatta çoğu zaman yazılanlara bile güler geçerim. Bunlar rekabette olabilir. Ama Anneme-Hanımıma-Kundaktaki bebeğime sırf farklı bir takım tutuyorum diye sövülüyorsa orada elimden gelen mücadeleyi sergilerim. Klavye arkasına saklanıp nasıl olsa bir şey olmaz kafasında yaşayan bu tiplerle vallahi uğraşırım. Sürünsün mahkemede.
ben öttürdüm birini kardeş

Dogruysa kötu anlasma. Cunku pisa kesin kiralik bedel ödemeden kiralamistir. Aldigimizin altina birakiyoz gene olursa. Tabi pisa seri aya cikarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt