Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 yaşında biri ana avrat sövdü teknoloji forumunda. konu da bilgisayar bileşenleriyle ilgili bir görüşten ibaretti. adliyeye gidip dilekçe bıraktım. 2,5-3 ay kadar sonra uzlaştırıcı iş yerime geldi seninle uzlaşmak istiyor diye. kabul etmedim. babası aradı adresimi bulmuş. iş yerime gelip yalvardı ama kabul etmedim. çocuğu kpss çalışıyormuş ceza alırsa atanamaz dedi. umurumda değil iyi eğitim verseydin dedim. babası da benden 4-5 yaş büyük aramızda çok fark da yok. tazminat açtım 20 bin lirasını aldım. üstüne mahkeme masrafları falan ona kaldı. aldığım paraya da bi televizyon çektim

Nelsonun twitter de satilma olayı gündem olmuş.
Öncelikle Omar gitmeli hem yabancı hem de katkısı yok sonra cicaldao gitmeli İtalya olursa gelişim açısından cicaldao iyi olur .
Nelson Omar cicaldoa gittikten sonra Kaan Ayhan denayer Mert müldur Mert Çetin bunlardan birkaçı alınabilir emin bayram ve diğer genç çocuk da iyi performans sergilemişti.luyindama da yedek olur artık belki kendine gelir zamanla .

Biliyorsun sevgili adminim az çok tanıyorsun. İnsanları kırmamaya özen gösteririm. Hatta çoğu zaman yazılanlara bile güler geçerim. Bunlar rekabette olabilir. Ama Anneme-Hanımıma-Kundaktaki bebeğime sırf farklı bir takım tutuyorum diye sövülüyorsa orada elimden gelen mücadeleyi sergilerim. Klavye arkasına saklanıp nasıl olsa bir şey olmaz kafasında yaşayan bu tiplerle vallahi uğraşırım. Sürünsün mahkemede.
Iyi de o seni nerde gordu de böyle küfürler etti abicim. Olaya uzağım.

Süper kupa maçında gördüğüm sivasta morutan banko oynardı.
Sivas'ta yaşanmaz yav ruhu çekilir insanın orada bir de baktı iyi oynuyor, Rıza keserdi takımdan değerlenmesin diye. Pisa iyi takım gibi duruyor, orada oynaması daha iyi bence.

Dogruysa kötu anlasma. Cunku pisa kesin kiralik bedel ödemeden kiralamistir. Aldigimizin altina birakiyoz gene olursa. Tabi pisa seri aya cikarsa

Eğer kiralama bedeli aldıysa 1-1.5 milyon yine idare eder ama o da yoksa ki olacağını sanmıyorum ki şarta bağlı zorunlu olduğu için 7-8 milyon olmalıydı en az. Sonraki satışta %20 gibi pay olsa bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt