Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.976
- 66.765
- 4.933
66yozgat şey olmalara doyamıyor yıllardır. Müthiş bi sdamEkli dosyayı görüntüle 171331
Çoğunluk sürreal bilinç düzeyinde olsa da arada aklı başında olanlar da çıkıyor yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
66yozgat şey olmalara doyamıyor yıllardır. Müthiş bi sdamEkli dosyayı görüntüle 171331
Çoğunluk sürreal bilinç düzeyinde olsa da arada aklı başında olanlar da çıkıyor yav.
taaa kendisiii66YozgatFB denilen mal Drogba-Sneijder geldiğinde bizim Webo daha iyi diyen mal değil miydi ?
En son Kasım ayında mahkeme var demişti Avukat arkadaşım, kimliğini burada Avukat arkadaşım izin verirse yasal bir müeyyidesi yoksa paylaşacağım.Reyis sen birini dava etmiştin antudan tebligat falan göndermiştin
Ne oldu o iş karara bağlandımı
Rıza'nın eline bizim oyuncumuz verilmezdi sn.Mod'umMorutan'ı serie b'ye vermek olmayan piyasasını iyice düşürür. Cica'dan zaten ümidim yok. Bari Morutan kazığını çıkartalım. Bizim lige vermek daha iyi olurdu bence
Orada buna kesin dick head diyorlardırMessi'yi ve CR7'yi alsak illa bir kulp bulacak gerizekalı, birde gurbetçiymiş bu mal, nasıl alıyorlar Avrupa'ya bu süzme gerizekalıları merak ediyorum.
Yozgatlı olanmıydı o başka birimiEn son Kasım ayında mahkeme var demişti Avukat arkadaşım, kimliğini burada Avukat arkadaşım izin verirse yasal bir müeyyidesi yoksa paylaşacağım.
Başka biriydi. Ana avratı geçtim kundaktaki bebeğe sövecek kadar aşağılık biriydi.Yozgatlı olanmıydı o başka birimi
KVKK öncesi kovuşturma açıldığı andan itibaren sorun olmuyordu ama artık ilgili kanunu mazeret tutup avukata dosya göstermeyecekler neredeyse. Hülasa gerek yok hocam,boşa sıkıntı yaşarsın.En son Kasım ayında mahkeme var demişti Avukat arkadaşım, kimliğini burada Avukat arkadaşım izin verirse yasal bir müeyyidesi yoksa paylaşacağım.
Bizim ligde Uğurcan'a bile para vermiyorlar.Morutan'ı serie b'ye vermek olmayan piyasasını iyice düşürür. Cica'dan zaten ümidim yok. Bari Morutan kazığını çıkartalım. Bizim lige vermek daha iyi olurdu bence
Webo, şamp ligi çeyrek final maçında Real madride, gol atmayı bırak orada olup ta o havayı teneffüs edebilmiş mi acaba, tribünü bırak anca tv karşısında izler.Bu arada webo fbye drogbanın bize verdiği katkıdan daha fazlasını vermişti demek istediği katkı ise doğru demiş kaliteyse saçmalamış
Aynen KVKK'den sonra problemmiş. Ama böyle aşağılıkları toplumca afişe etmek, insan içine çıkamaz hale getirmek gerekiyor ki toplum bağırsaklarını temizleyebilsin. Klavyenin arkasına sığınıp Ayaktakinden, kundaktaki bebeğe oradan mezardakine küfür ediyorsa sen insan değil esfele-i safiline layık bir şerefsizsindir. O yüzden ben şahsen İstinaf yada Uyuşmazlığa giderse katiyyen uzlaşmayacağım.KVKK öncesi kovuşturma açıldığı andan itibaren sorun olmuyordu ama artık ilgili kanunu mazeret tutup avukata dosya göstermeyecekler neredeyse. Hülasa gerek yok hocam,boşa sıkıntı yaşarsın.