Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyis sen birini dava etmiştin antudan tebligat falan göndermiştin

Ne oldu o iş karara bağlandımı
En son Kasım ayında mahkeme var demişti Avukat arkadaşım, kimliğini burada Avukat arkadaşım izin verirse yasal bir müeyyidesi yoksa paylaşacağım.

En son Kasım ayında mahkeme var demişti Avukat arkadaşım, kimliğini burada Avukat arkadaşım izin verirse yasal bir müeyyidesi yoksa paylaşacağım.
KVKK öncesi kovuşturma açıldığı andan itibaren sorun olmuyordu ama artık ilgili kanunu mazeret tutup avukata dosya göstermeyecekler neredeyse. Hülasa gerek yok hocam,boşa sıkıntı yaşarsın.

Uzayan transferler olumsuz sonuçlanıyor, inşallah bugün yarın biter bu transfer yoksa araya giren menejerler takımlar vs çok duyarız.

Toreria'nın geldiğini varsayarak yazıyorum şuan dünya üzerinde bizim alabileceğimiz belki de en iyi 6 no. Dursun Özbek geldiğinde bu tip transfer hamlelerini bekliyordum ama bu kadarını değil.

Ben yaşından ötürü Gueye'nin gelmesini daha olası görüyordum, Toreira'yı ise hiç olası görmüyordum açıkçası. Toreria gelirse inanılmaz olur gerçekten. Yani bir transfer bir takıma bu kadar oturur. Tabi bu söylediklerim kağıt üzerinde bunun bir de ülkeye, lige, takıma, taktiğe alışma süreci var ama bunlar da artık Okan Hocamın işleri. Gelirse hayırlı olsun şimdiden.

Morutan'ı serie b'ye vermek olmayan piyasasını iyice düşürür. Cica'dan zaten ümidim yok. Bari Morutan kazığını çıkartalım. Bizim lige vermek daha iyi olurdu bence
Bizim ligde Uğurcan'a bile para vermiyorlar.

Bu arada webo fbye drogbanın bize verdiği katkıdan daha fazlasını vermişti demek istediği katkı ise doğru demiş kaliteyse saçmalamış
Webo, şamp ligi çeyrek final maçında Real madride, gol atmayı bırak orada olup ta o havayı teneffüs edebilmiş mi acaba, tribünü bırak anca tv karşısında izler.

KVKK öncesi kovuşturma açıldığı andan itibaren sorun olmuyordu ama artık ilgili kanunu mazeret tutup avukata dosya göstermeyecekler neredeyse. Hülasa gerek yok hocam,boşa sıkıntı yaşarsın.
Aynen KVKK'den sonra problemmiş. Ama böyle aşağılıkları toplumca afişe etmek, insan içine çıkamaz hale getirmek gerekiyor ki toplum bağırsaklarını temizleyebilsin. Klavyenin arkasına sığınıp Ayaktakinden, kundaktaki bebeğe oradan mezardakine küfür ediyorsa sen insan değil esfele-i safiline layık bir şerefsizsindir. O yüzden ben şahsen İstinaf yada Uyuşmazlığa giderse katiyyen uzlaşmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt