Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 66.981
- 81.887
- 4.218
20 milyonun 1 lira aşağısına dahi vermem 19.999'a da vermemnelsson için 19 milyonluk teklifi accept eyler miydiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 milyonun 1 lira aşağısına dahi vermem 19.999'a da vermemnelsson için 19 milyonluk teklifi accept eyler miydiniz
Sırtımızda taşırıznelsson için 19 milyonluk teklifi accept eyler miydiniz
İnce esprilerimin anlaşılması beni memnun etmekte.
Torreira gelirse her yere evrilebilir bence taktik. Sergio da skor potansiyeli olan bir oyuncu.Yunus kerem sefer tamamen halledemez skor yükünü bence. Ortasahada da skorer bi adam olmalı
illa klasik 10 ile oynaman gerekmiyor. istersen adına 8 de veya 8.5 numara ama orta üçlüden birinin gol ve asist sayısı çift haneleri bulabilmeli yani skorer olmalı mutlaka.Artık klasik 10 numara ile oynamıyor kimse. Yani Belhanda tipi 10'dan bahsediyorum. Bence de Sergio'yu o misyonda oynatmak çok mantıklı. Torreira ya da o ayarda bir saf 6 gelirse Evander gelmese de razıyım şahsen.
sanmıyorum alınacagını. mico toreira ve sergio olacak ortasahamız. ilk 11 de yer yok.Yedek için güveniyorum ama ilk 11 için değil. Kesinlikle o bölgeye 1 oyuncu daha alınmalı
@Hayri Cund geçen gün yazdığın rumen hazırlık maçında asist yapmış. 30.sn
Torreira ve Midstjö'lü bir orta saha Kerem ve Yunus'a saha içinde daha fazla özgürlük vaat ediyor. Çok kritik hamle.Torreira gelirse her yere evrilebilir bence taktik. Sergio da skor potansiyeli olan bir oyuncu.
Sergio'da var mı o özellik bilmiyorum ama geçmişi pek skorer değildi yanlış hatırlamıyorsamTorreira gelirse her yere evrilebilir bence taktik. Sergio da skor potansiyeli olan bir oyuncu.
Pres futbolunda da hızlı oyuncularla hızlı baskı yaparız bence çok daha fazla katkı alabilirizTorreira ve Midstjö'lü bir orta saha Kerem ve Yunus'a saha içinde daha fazla özgürlük vaat ediyor. Çok kritik hamle.
Omuzlarda taşırız sevillayanelsson için 19 milyonluk teklifi accept eyler miydiniz
1 sene önce Prime sezonunu yaşamış ve 20 gol 7 asist yapmış.Sergio'da var mı o özellik bilmiyorum ama geçmişi pek skorer değildi yanlış hatırlamıyorsam
Defans hattınıda rahatlatır geçen sene defansın göbeği surekli burun burunaydı tehlikeyle .Torreira ve Midstjö'lü bir orta saha Kerem ve Yunus'a saha içinde daha fazla özgürlük vaat ediyor. Çok kritik hamle.
Okan Hoca'nın kafasında 4-4-2 baklava dizilişi de var bence. Belki o yüzden istiyordur ki istediği 10 numaranın kanat özellikli biri olmasını da istediğini söylüyorlardı. Maçtan maça veya maç içerisinde farklı formasyonları oynayabilecek bir oyuncu grubu bize fayda sağlar. O yüzden kanat özelliği olan bir 10 numara iyi olur diye düşünüyorum. İsmi çıkan Harit, Veiga, Scarpa, Evander bu tanıma uyan oyuncular.Orhan Uluca'nin yayinini izledim az once
Torreira'yi övdü bayağı, tek 6 olur Torreira diyor
Ama bi 10 numara daha alınacakmış bunu kafamda oturtamıyorum diyor, Torreira alınacaksa yanında Miço ve Sergio oynamali, 10 numarayi oturtamiyorum diyor. O 3'lü orta saha ile oyunu tamamen rakip kaleye yıkarsın skor yükünü Yunus Sefer Kerem çeker diyor
Yaw yuru git .