Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnce esprilerimin anlaşılması beni memnun etmekte.
:D
nargileperver-erzin-soylu-hakkindaki-suriyeli-haberine-cok-sinirlendi-5.jpg

Artık klasik 10 numara ile oynamıyor kimse. Yani Belhanda tipi 10'dan bahsediyorum. Bence de Sergio'yu o misyonda oynatmak çok mantıklı. Torreira ya da o ayarda bir saf 6 gelirse Evander gelmese de razıyım şahsen.
illa klasik 10 ile oynaman gerekmiyor. istersen adına 8 de veya 8.5 numara ama orta üçlüden birinin gol ve asist sayısı çift haneleri bulabilmeli yani skorer olmalı mutlaka.

Orhan Uluca'nin yayinini izledim az once

Torreira'yi övdü bayağı, tek 6 olur Torreira diyor

Ama bi 10 numara daha alınacakmış bunu kafamda oturtamıyorum diyor, Torreira alınacaksa yanında Miço ve Sergio oynamali, 10 numarayi oturtamiyorum diyor. O 3'lü orta saha ile oyunu tamamen rakip kaleye yıkarsın skor yükünü Yunus Sefer Kerem çeker diyor
Okan Hoca'nın kafasında 4-4-2 baklava dizilişi de var bence. Belki o yüzden istiyordur ki istediği 10 numaranın kanat özellikli biri olmasını da istediğini söylüyorlardı. Maçtan maça veya maç içerisinde farklı formasyonları oynayabilecek bir oyuncu grubu bize fayda sağlar. O yüzden kanat özelliği olan bir 10 numara iyi olur diye düşünüyorum. İsmi çıkan Harit, Veiga, Scarpa, Evander bu tanıma uyan oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt