Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.683
- 66.476
- 4.933
akşam olduğuna göre yavaş yavaş olumsuz haberleri duymaya başlayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küvetteyken bile nobeti takip ediyorum allah belamizi vermis ya cidden
üstünde ne varKüvetteyken bile nobeti takip ediyorum allah belamizi vermis ya cidden
Ronaldo falan gelse Kerem'i kesemez muhtemelen.Miço geldi, Toreira yolda, Oliveira var, Evander geliyor. Hepsinin geldiği durumda yerli kuralı ile kadro yapamıyorum.
Okan
Dübua Nelson Abdül Pva
Torreira Miço
Yunus Oliveira Evander
Seferoğlu
Kerem Yunustan biri yedek kaldı üstelik Muslera da yazamadık. Hayır birde forumda Abdül yerine yabancı stoper isteyenler var. Hiç kadro yapmıyormusunuz bre hacılar. Abdül şart.
Şu şartlarda bile Muslera yazamıyoruz. Kerem Yunustan biri yedek kalıyor. Nasıl bir kadro planlaması ben çıkamadım işin içinden. Aman başka yabancı almaya kalkmasınlar artık.Ronaldo falan gelse Kerem'i kesemez muhtemelen.
mevcut şartlarda keremi kesecek biri henüz yok.Miço geldi, Toreira yolda, Oliveira var, Evander geliyor. Hepsinin geldiği durumda yerli kuralı ile kadro yapamıyorum.
Okan
Dübua Nelson Abdül Pva
Torreira Miço
Yunus Oliveira Evander
Seferoğlu
Kerem Yunustan biri yedek kaldı üstelik Muslera da yazamadık. Hayır birde forumda Abdül yerine yabancı stoper isteyenler var. Hiç kadro yapmıyormusunuz bre hacılar. Abdül şart. Yabancı stoper mümkün değil.
Kalede Okan'ı düşünüyor desem Muslera o parayla nasıl yedek tutulacak bilemedimRugani cok mantiksiz gorunuyor nelssonu 20ye falan satmayacaksak
Hayır keşken hoş değil.
Küçülerek büyümeyi hedefleyen zihniyeti istemezük.