Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreria transferini yine Galatasaray yönetiminin çalışmak istemediği menajerler yoluyla sızdırıldı. Tıpkı Grillisch de olduğu gibi.

Miço geldi, Toreira yolda, Oliveira var, Evander geliyor. Hepsinin geldiği durumda yerli kuralı ile kadro yapamıyorum.

Okan
Dübua Nelson Abdül Pva
Torreira Miço
Yunus Oliveira Evander
Seferoğlu

Kerem Yunustan biri yedek kaldı üstelik Muslera da yazamadık. Hayır birde forumda Abdül yerine yabancı stoper isteyenler var. Hiç kadro yapmıyormusunuz bre hacılar. Abdül şart. Yabancı stoper mümkün değil.

Miço geldi, Toreira yolda, Oliveira var, Evander geliyor. Hepsinin geldiği durumda yerli kuralı ile kadro yapamıyorum.

Okan
Dübua Nelson Abdül Pva
Torreira Miço
Yunus Oliveira Evander
Seferoğlu

Kerem Yunustan biri yedek kaldı üstelik Muslera da yazamadık. Hayır birde forumda Abdül yerine yabancı stoper isteyenler var. Hiç kadro yapmıyormusunuz bre hacılar. Abdül şart.
Ronaldo falan gelse Kerem'i kesemez muhtemelen.

Okan
Dübua Nelson Abdül Pva
Torreira Miço
Yunus Oliveira Evander
Seferoğlu

Kerem Yunustan biri yedek kaldı üstelik Muslera da yazamadık. Hayır birde forumda Abdül yerine yabancı stoper isteyenler var. Hiç kadro yapmıyormusunuz bre hacılar. Abdül şart. Yabancı stoper mümkün değil.
mevcut şartlarda keremi kesecek biri henüz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt