- 6 Eylül 2014
- 95.389
- 65.898
- 4.608
Evander oynayacak mikiBenfica Midyat ve Monaco maçlarının kanal bilgilerini alalım; belki izlerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evander oynayacak mikiBenfica Midyat ve Monaco maçlarının kanal bilgilerini alalım; belki izlerim.
Üstad dava açmayacaksan şu avatarını değiştirsen diyecektim. Çok itici görünüyor23 yaşında biri ana avrat sövdü teknoloji forumunda. konu da bilgisayar bileşenleriyle ilgili bir görüşten ibaretti. adliyeye gidip dilekçe bıraktım. 2,5-3 ay kadar sonra uzlaştırıcı iş yerime geldi seninle uzlaşmak istiyor diye. kabul etmedim. babası aradı adresimi bulmuş. iş yerime gelip yalvardı ama kabul etmedim. çocuğu kpss çalışıyormuş ceza alırsa atanamaz dedi. umurumda değil iyi eğitim verseydin dedim. babası da benden 4-5 yaş büyük aramızda çok fark da yok. tazminat açtım 20 bin lirasını aldım. üstüne mahkeme masrafları falan ona kaldı. aldığım paraya da bi televizyon çektim
Bence kariyer olarak söylemedi geçen gün Erden Timur Haris ayarında derken. Çok daha iyi ve bitiriciliği yüksek, hareketli birisini alacaklar oraya bence.Harisin üstünde ronaldo var birtek
Müthiş birşeyahaha yayını açtım evanderi istesek yarın gelirmiş![]()