Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuraya bi ikna uzmanı bırakayım. "Sneijder ailesini ikna ediyor", "Drogba yeğenine soruyor", "Abdurrahim Falcao'nun kapısında yatıyor" haberleri çıkmazdı o zamanlar. Akşam yemeklerinde hallediyordu değerli başkanımız. :cigara:

1212967-25319620-2560-1440.jpg
Bu tür transferler FT harici başka bi hocaya yapıldı mı?

twitter belli bir dilde twit arama var ama belli bir dil harici arama yok sanırım. olsa güzel olurdu. tr dışındaki twitleri görmek istiyorum

Dubois'in sakatlığında kullanılan ifadelere bakılırsa 2. derece yırtık demiyor. 2 derece zorlanma ve yırtık diyor. Yani yırtığın derecesi belli değil ki oyuncunun çıkarken ki tavırlarına bakılırsa yırtığın derecesi de 1dir gibi

Ayrıca kanamada da yok. Beklenenden kısa sürede dönebilir

Lucas'ın ikna mevzusu çok mantıklı gelmiyor bana. Zaten ilk çıkan haberlerde de Haziran sonunda Bentancourt oyuncusunu buraya getirebileceğini söyledi falan deniyordu. Buradan alabileceği sözleşmeyi de zaten başka bir yerden alamaz. Maaş+bonus görüşmeleri sürüyordur. Erden Timur'un geçen gün çıtlattığı eş, çocuk mevzuları falan Lucas için değildi bence. Her şeyi geçtim bu adamın maaş beklentisinin 3m€ civarı olduğunu bilmeyen yok Avrupa'da. Fio ile de ilk anlaşmaları bu şekildeydi zaten. Şu aşamaya geldiyse maaş beklentisi de ortadadır. Mevcut transferlerle birlikte hala net 20m€ civarında tuttuğumuz bir maaş ödememiz var galiba. 30'un altında tutabildiğimiz maaş bütçesi ve tekrar satışı mümkün olan futbolculara harcayacağımız para çok da sıkıntı olmayacaktır. Biraz ezbere yapılmış bir haber gibi geldi o haber
Oyuncunun alışma problemi var sanırım o yüzden öncedden oynadığı ülkere(italya, ispanya) gitmek istiyordu ama beklediği teklifleri alamamış olabilir. Dün de paylaşmıştım bunu
''It cost me a lot to adapt and my idea is to now go to Italy, or Spain."
1 ay olmuş bu haber çıkalı belki fikri değişmiştir ama istememesi bu bağlamda normal

İzmir'in göbeğinde kahve içip GSC okuyorum.

Sizleri seviyorum ancak yıkılmışım, yıkık olmuşum ben.

Bitmisim abi
Dayak yemenin kişiliği geliştirdiğine dair bilimsel çalışmalar var Zafer renktaş. Güzel yenilmiş bir dayak insanı hayata tekrar bağlar. Xanax, Lustral'le halledemeyeceğin tüm sorunlarını temiz bir dayak sonrası çözebilirsin. Ulan hayat yine de güzel moduna sokar. (dayak hizmetimiz vardır gibi oldu :asd:) Bak yaşadım oradan biliyorum. :berkan: Toplu dayak yiyeceksin ama. Teke tek dayak yemek gurur kırar.

Şuraya bi ikna uzmanı bırakayım. "Sneijder ailesini ikna ediyor", "Drogba yeğenine soruyor", "Abdurrahim Falcao'nun kapısında yatıyor" haberleri çıkmazdı o zamanlar. Akşam yemeklerinde hallediyordu değerli başkanımız. :cigara:

1212967-25319620-2560-1440.jpg
Ünal Aysal Avrupa'da da önemli bir iş adamıydı. Çoğu kişinin ulaşamayacağı insanlarla adam yemek yiyor, sohbet, muhabbet takılıyordu. Sneijder'i de şakayla karışık yemekte sordum iş ciddiye bindi gibi bir şey anlatmıştı zaten. Başarısını falan bir kenara bırakıyorum da Galatasaray'ın başında gördüğüm en tarz, en güçlü başkandı. Galatasaray markasına yakışan bir adamdı. İlk ekibi bozmadan devam etseydi bugün farklı şeyler konuşuyor olabilirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt