- 3 Haziran 2015
- 57.911
- 67.228
- 4.143
Bence farkli durumlar mevcutMenajeri para istiyormuş. Ben bu işi anlamıyorum dünya yıldızı getiriyorsun heralde isteyecek. Ev alsan sanki Emlakçıya para vermiyorsun onun gibi bişey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence farkli durumlar mevcutMenajeri para istiyormuş. Ben bu işi anlamıyorum dünya yıldızı getiriyorsun heralde isteyecek. Ev alsan sanki Emlakçıya para vermiyorsun onun gibi bişey.
Sampdoria o parayı veremezDemeye dilim varmıyor ama yatacak gibi sanki. Aradan Sampdoria vs araya girecek gibi.
koç işi mi şaşırmamBence farkli durumlar mevcut
Futbolcu İstanbula gelmeden kap gelmiyor ya. Max ali akman kapı gelirkap loading hissediyoırum
Dik duruş.Kuruş değil duruş mu ? yoksa kuru kuru duruş mu ?
20 milyona adam satıyor. Verebilir benceSampdoria o parayı veremez
Genelde bu menajerin istediği paralara takıyor bizim yöneticiler. Bak mesela oyuncu gelse dicek ki Galatasaray'ın adını ilk duyduğum anda gelmek için elimden geleni yaptım. Standarttır şaşmazBence farkli durumlar mevcut
Adam sattığı adamın parasını bonserviste kullanıyor yine biz gibi maaşa gommuyor20 milyona adam satıyor. Verebilir bence
Dipçik gibiyiz maşşallahDik duruş.
Aynenkap loading hissediyoırum
Dipçik gibiyiz maşşallah
Ama parası var elinde hocam. İsterse verebilir yaniAdam sattığı adamın parasını bonserviste kullanıyor yine biz gibi maaşa gommuyor