- 3 Haziran 2015
- 57.911
- 67.228
- 4.143
10 Katini verip ekibimize dahil edelim mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 Katini verip ekibimize dahil edelim mi
belli olmaz daha ne verim vereceği. uyum meselesi bunlar. 2 maç sonra dümdüz söverken de bulabiliriz kendimizi. çok umut bağlamayın topculara bir anlık ilgisinin dağılması, uyumsuz bir herif olması ortalığın ağzına sıcabilir. bu kadar para yatırılan bir adamın karaktersizliğinden dolayı doğacak problemlerde yönetim, hoca arası da sıkıntıya girer. gelsin görelim performansını ona göre yorumlayalim.yok canım altına koymazlar tabi. örnek veriyorum 8'e alırız, 12m Avrupa kulüpleri için bir serbest kalma koydurur eğer burada 3-4 sezon kalmayı düşünmüyorsa ki bence düşünmüyordur, üzücü olur. Bi 3 sezon temizinden izlemek isterim. Tabi önce gelmesi lazım ama bu tarz önemli topcularda da serbest kalma bedeli can sıkıyor sonrasında
Sami sana zahmet Candreva. En çok alması lazım.
Sanirim Mertensi Evander konusunda fiyat düsürmek için kullaniyoruz. Takimi fiyati düsürmezse 1+1 lik Mertens hamlesi gelir diye düsünüyorumEvander haberleri neden kesildi birden bire?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demekki futbolu ve kariyerini fazla takmayan bir herif sadece paraya bakıyor. Böyle adamdan zaten hiç bir takıma hayır gelmez. Sakatım ayağı çekince beni 1-2 milyona fransaya satarlar diye plan kurdu muhtemelen. Zaten böyle konularda biraz saf ve keriz bi kulübüz gitmek isteyeni anında salıyoruz çünkü hep.bu kadar keskin kararlar alan adam tartıp biçmiştir geleceğini de sözlesmesi devam edip böyle tavırlara girmek için ya elin kuvvetli olacak, yada ağır gerzekalı olacaksın. baska 3. secenek yok. debuga yı bilmem de izlemedim çünkü öncesini hiç, omardan kat kat iyi topçu. yani koy sağ beke yıllarca bakma o tarafa o kadar güveniyorum boey e.
Açıklanmazsa ne yapacağız sorun ordabugün açıklandı açıklandı
o risk dediğin gibi her transferde var, Torreira'yi almak transfer başarısıdır. Sonrasında iyi oynar, kötü oynar, bakarsın ilk antrenmanda 6 ay sakatlanır, bilemeyiz. Dün Twitter'da gezerken Avrupa'da ki 5 büyük ligden ne kadar orta sıra takımı taraftarı varsa, bizim Torreira'yi 5m'e alacağımızı görüp, lütfen biz alalım tarzı paylaşımlar yapıyordu. Değerli bi oyuncu o yüzden, eğer alabilirsek helal olsun yönetime. Kötü oynarsa da söveriz artık yapacak bir şey yokbelli olmaz daha ne verim vereceği. uyum meselesi bunlar. 2 maç sonra dümdüz söverken de bulabiliriz kendimizi. çok umut bağlamayın topculara bir anlık ilgisinin dağılması, uyumsuz bir herif olması ortalığın ağzına sıcabilir. bu kadar para yatırılan bir adamın karaktersizliğinden dolayı doğacak problemlerde yönetim, hoca arası da sıkıntıya girer. gelsin görelim performansını ona göre yorumlayalim.
Ndombele haberleri de Torreira için olabilir mi?Sanirim Mertensi Evander konusunda fiyat düsürmek için kullaniyoruz. Takimi fiyati düsürmezse 1+1 lik Mertens hamlesi gelir diye düsünüyorum
Bence Muslera nın şeyinde değilMuslera saat başı arayıp mobbing yapman lazım