Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan’ın yazdığından nasıl bir olumsuzluk çıkardınız ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karmaşık cümleler yazarak, bir yerlere gönderme yaparak kıvırma öncesi hamle deniyor buna. Yılların nöbet tecrübesi insanlar ögrendi artık

Burhan bir şey dememiş ki. Arsenal'e ben bile ulaşabiliyorken neden araya başka menajer koyulmak istendi diye sormuş. Koyuldu da dememiş. Resmi açıklama derken de Lucas'ın KAP bildiriminde bahsediyor. Güvenilir kaynak değil bence ama transferle ilgili olumsuz bir şey yazmamış ki

Yalnız yönetim bu noktaya gelmişken Torreira'yı da alamazsa transfer burdan dönerse taraftarı oyaladıklarını düşüneceğim sanki bilinçli olarak yapıldığı kanısı oluşacak bende.

Ya burhan ne yazdığını biliyor mu götten sallıyor işte çıkış bulmaya çalışıyor. Gizemli gizemli cümleler yok ben ulaşıyorum gs mi ulaşamayacak vs.

Burhan bir şey dememiş ki. Arsenal'e ben bile ulaşabiliyorken neden araya başka menajer koyulmak istendi diye sormuş. Koyuldu da dememiş. Resmi açıklama derken de Lucas'ın KAP bildiriminde bahsediyor. Güvenilir kaynak değil bence ama transferle ilgili olumsuz bir şey yazmamış ki
Ben zaten burhancanin haberlerini ciddiye almiyorumda,torreira gelse bile bu gece gelmeyecegi icin kivirmis gibi bi anlam cikabilir yazdigindan en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt