Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu yarın gece geliyor mesajından önce atılmış bu. Bu gece gelecek adama hala bahane arama peşindeyse kolpalıyor demektir.
Ondan bahsediyorum zaten, oyuncu gelecek demeden önce bunu paylaşmış. Bugün de aynı cümleyi kurmuş, bugün yaptığı paylaşımı görüp de olumsuz düşünüyorsanız bunu atan adamın gece gelecek demesine de inanıp, beklentiye girmenin anlamı yok demek istiyorum. Eğer o mesaja inanılıyorsa da adam zaten kendisini yalanlayacak bir şey söylememiş. Mesajında da aynı şekilde resmi açıklama gelince konuşuruz demiş. Dediğim gibi ben Burhan'a güvenen, haberlerini de pek ciddiye alan birisi değilim. Sadece onun paylaşımıyla beklentiye girip de şu an canı sıkılan varsa diye söylüyorum. Boşuna canını sıkmasın yani 😄

Ondan bahsediyorum zaten, oyuncu gelecek demeden önce bun paylaşmış. Bugün de aynı cümleyi kurmuş, bugün yaptığı paylaşımı görüp de olumsuz düşünüyorsanız bunu atan adamın gece gelecek demesine de inanıp, beklentiye girmenin anlamı yok demek istiyorum. Eğer o mesaja inanılıyorsa da adam zaten kendisini yalanlayacak bir şey söylememiş. Mesajında da aynı şekilde resmi açıklama gelince konuşuruz demiş. Dediğim gibi ben Burhan'a güvenen, haberlerini de pek ciddiye alan birisi değilim. Sadece onun paylaşımıyla beklentiye girip de şu an canı sıkılan varsa diye söylüyorum. Boşuna canını sıkmasın yani 😄
Transferin yattığını düşünmüyoruz zaten. Yarın gece gelecek diye birşey ortaya attı ve bu gece gelmeyeceğini anlayınca kıvırma hamlesi yaptı diyoruz sadece.

Düşündüm de

Olm bizim adamız var lan

Midstjö'ye herkes sormuştur kanka ne iş diye

Herif de demiştir olm kulübün boğazın ortasında adası var diye

Gökmen Özdenak tepkileri gelmiştir devamında eoamuhagoim şeklinde.
--T.sk geçme nasıl ortam?
--Valla adası var kulübün, orda imzaladım
--Lan yeme bizi,
--Yalan borcum mu var kardeşim, gel gör sende. Ama antreman tesisi yok, yapılacak daha

Balotelli hayırlı olsun iyi transfer.

2022-08-03 (1).png

Transferin yattığını düşünmüyoruz zaten. Yarın gece gelecek diye birşey ortaya attı ve bu gece gelmeyeceğini anlayınca kıvırma hamlesi yaptı diyoruz sadece.
Ben de bir şey kıvırdığını düşünmüyorum, dün ne dediyse adam hala aynı cümleleri söylüyor gibi yorumladım

1659518639145.png

Neyse, zaten tartışmak pek anlamlı değil. Bakış açısıyla alakalı bir şey. Ben zaten akşam geleceğine inanmıyorum. Belki dediğiniz gibi Burhan da inanmıyordur 😄

burhancan zaten iyi bi haber kaynagı değil.ne söylediyse söyledi.kolpacıya tekrar kolpacı demek için neyin ugrasını veryosunuz.yabancı basını bekleyin,yeterli

Ben de bir şey kıvırdığını düşünmüyorum, dün ne dediyse adam hala aynı cümleleri söylüyor gibi yorumladım

Ekli dosyayı görüntüle 171412

Neyse, zaten tartışmak pek anlamlı değil. Bakış açısıyla alakalı bir şey. Ben zaten akşam geleceğine inanmıyorum. Belki dediğiniz gibi Burhan'da inanmıyordur 😄
Anlatamadım. Bu akşam geliyor haberi konusunda kıvırıyor diyorum. Transfer ile ilgili değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt