Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.472
- 110.515
- 4.878
telles sevillada. opsiyon yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm hakkını orada kullandı devamını Vasf'ın getirmesi lazımdı :red:önceki nöbeti açan da emreydi. öncesinde çöl iklimi hakimdi nöbete
Adam zaten bunu dün söyledi, dün söylediğinden farklı bir şey dememiş ki
Ondan bahsediyorum zaten, oyuncu gelecek demeden önce bunu paylaşmış. Bugün de aynı cümleyi kurmuş, bugün yaptığı paylaşımı görüp de olumsuz düşünüyorsanız bunu atan adamın gece gelecek demesine de inanıp, beklentiye girmenin anlamı yok demek istiyorum. Eğer o mesaja inanılıyorsa da adam zaten kendisini yalanlayacak bir şey söylememiş. Mesajında da aynı şekilde resmi açıklama gelince konuşuruz demiş. Dediğim gibi ben Burhan'a güvenen, haberlerini de pek ciddiye alan birisi değilim. Sadece onun paylaşımıyla beklentiye girip de şu an canı sıkılan varsa diye söylüyorum. Boşuna canını sıkmasın yanioyuncu yarın gece geliyor mesajından önce atılmış bu. Bu gece gelecek adama hala bahane arama peşindeyse kolpalıyor demektir.
Transferin yattığını düşünmüyoruz zaten. Yarın gece gelecek diye birşey ortaya attı ve bu gece gelmeyeceğini anlayınca kıvırma hamlesi yaptı diyoruz sadece.Ondan bahsediyorum zaten, oyuncu gelecek demeden önce bun paylaşmış. Bugün de aynı cümleyi kurmuş, bugün yaptığı paylaşımı görüp de olumsuz düşünüyorsanız bunu atan adamın gece gelecek demesine de inanıp, beklentiye girmenin anlamı yok demek istiyorum. Eğer o mesaja inanılıyorsa da adam zaten kendisini yalanlayacak bir şey söylememiş. Mesajında da aynı şekilde resmi açıklama gelince konuşuruz demiş. Dediğim gibi ben Burhan'a güvenen, haberlerini de pek ciddiye alan birisi değilim. Sadece onun paylaşımıyla beklentiye girip de şu an canı sıkılan varsa diye söylüyorum. Boşuna canını sıkmasın yani![]()
Ntvspor tekrar mı açılıyor. Nereye transfer etmişlerntvspor bile transfer yapmış açıklamış :red:
emre özcan & ntvspor
--T.sk geçme nasıl ortam?Düşündüm de
Olm bizim adamız var lan
Midstjö'ye herkes sormuştur kanka ne iş diye
Herif de demiştir olm kulübün boğazın ortasında adası var diye
Gökmen Özdenak tepkileri gelmiştir devamında eoamuhagoim şeklinde.
Ben de bir şey kıvırdığını düşünmüyorum, dün ne dediyse adam hala aynı cümleleri söylüyor gibi yorumladımTransferin yattığını düşünmüyoruz zaten. Yarın gece gelecek diye birşey ortaya attı ve bu gece gelmeyeceğini anlayınca kıvırma hamlesi yaptı diyoruz sadece.
Ben de bir şey kıvırdığını düşünmüyorum, dün ne dediyse adam hala aynı cümleleri söylüyor gibi yorumladım
Ekli dosyayı görüntüle 171412
Neyse, zaten tartışmak pek anlamlı değil. Bakış açısıyla alakalı bir şey. Ben zaten akşam geleceğine inanmıyorum. Belki dediğiniz gibi Burhan'da inanmıyordur![]()
detayını bilmiyorum ntv de takip etmiyorum hiç. açıklama şu;Ntvspor tekrar mı açılıyor. Nereye transfer etmişler
Anlatamadım. Bu akşam geliyor haberi konusunda kıvırıyor diyorum. Transfer ile ilgili değilBen de bir şey kıvırdığını düşünmüyorum, dün ne dediyse adam hala aynı cümleleri söylüyor gibi yorumladım
Ekli dosyayı görüntüle 171412
Neyse, zaten tartışmak pek anlamlı değil. Bakış açısıyla alakalı bir şey. Ben zaten akşam geleceğine inanmıyorum. Belki dediğiniz gibi Burhan'da inanmıyordur![]()