Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Luyindama nın lisansı çıkarıldı diyorlardı,Midtsjö bile gelmiş onun da gelmesi gerekmez miydi
A6AFC086-BD5B-4BEF-B2DC-8B852A23EA61.webp

Anlatamadım. Bu akşam geliyor haberi konusunda kıvırıyor diyorum. Transfer ile ilgili değil
Ben de böyle bir amacı olmadığını düşündüğümü söylüyorum. Ben anladım sizin demek istediğinizi, sorun yok. ♥ Adam başından beri söylediği haberi promo etmeye çalışıyor. Lucas transferi resmi olarak açıklansın, başından beri söylediklerimi açıklayacağım diyor. En azından ben böyle yorumluyorum. Kendince bir haberi var ve bunu promo ediyor, ilgi çekiyor. Aynı habere dün sahipti ve isim vermemişti, bugün isim de vermiş, konunun ne olduğunu belirtip haberinin reklamını yapmış tekrar. Doğrusunu, yalanını bilemem ama adamın yapmak istediği şeyin bu olduğunu düşünüyorum. 😄

Ben de böyle bir amacı olmadığını düşündüğümü söylüyorum. Ben anladım sizin demek istediğinizi, sorun yok. ♥ Adam başından beri söylediği haberi promo etmeye çalışıyor. Lucas transferi resmi olarak açıklansın, başından beri söylediklerimi açıklayacağım diyor. En azından ben böyle yorumluyorum. Kendince bir haberi var ve bunu promo ediyor, ilgi çekiyor. Aynı habere dün sahipti ve isim vermemişti, bugün isim de vermiş, konunun ne olduğunu belirtip haberinin reklamını yapmış tekrar. Doğrusunu, yalanını bilemem ama adamın yapmak istediği şeyin bu olduğunu düşünüyorum. 😄
Farklı şeyler söylemiyoruz o zaman. Bu adam dün gece menajeriyle konuştum torreira yarın gece geliyor dedi. Çok iddialı bir laf ve doğal olarak ne oldu diye soruyoruz sadece. Attığı mesaj bu gece gelmeyeceğini düşündüğü için yapılmış bir R. transfer konusunda R yaptığını söyleyemeyiz tabi ki sadece o mesaj üzerinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt