Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.355
- 104.217
- 5.238
Gelmezse İspanyolca gireceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk ergünGeçmişte kulübe davillayi kim sokmuşsa bugünde aynı şeylere devam ediyor demek ki.
Ben de böyle bir amacı olmadığını düşündüğümü söylüyorum. Ben anladım sizin demek istediğinizi, sorun yok. ♥ Adam başından beri söylediği haberi promo etmeye çalışıyor. Lucas transferi resmi olarak açıklansın, başından beri söylediklerimi açıklayacağım diyor. En azından ben böyle yorumluyorum. Kendince bir haberi var ve bunu promo ediyor, ilgi çekiyor. Aynı habere dün sahipti ve isim vermemişti, bugün isim de vermiş, konunun ne olduğunu belirtip haberinin reklamını yapmış tekrar. Doğrusunu, yalanını bilemem ama adamın yapmak istediği şeyin bu olduğunu düşünüyorum.Anlatamadım. Bu akşam geliyor haberi konusunda kıvırıyor diyorum. Transfer ile ilgili değil
5 verilir oscar gibi ustayaPrime time da Çin'e gidecek kadar paragöz Oscar bizden 5-10 arası ister.
Kur mevzusu böyleyken 3.5 vermek bile çılgınlıktır renktaşım.5 verilir oscar gibi ustaya
Farklı şeyler söylemiyoruz o zaman. Bu adam dün gece menajeriyle konuştum torreira yarın gece geliyor dedi. Çok iddialı bir laf ve doğal olarak ne oldu diye soruyoruz sadece. Attığı mesaj bu gece gelmeyeceğini düşündüğü için yapılmış bir R. transfer konusunda R yaptığını söyleyemeyiz tabi ki sadece o mesaj üzerindenBen de böyle bir amacı olmadığını düşündüğümü söylüyorum. Ben anladım sizin demek istediğinizi, sorun yok. ♥ Adam başından beri söylediği haberi promo etmeye çalışıyor. Lucas transferi resmi olarak açıklansın, başından beri söylediklerimi açıklayacağım diyor. En azından ben böyle yorumluyorum. Kendince bir haberi var ve bunu promo ediyor, ilgi çekiyor. Aynı habere dün sahipti ve isim vermemişti, bugün isim de vermiş, konunun ne olduğunu belirtip haberinin reklamını yapmış tekrar. Doğrusunu, yalanını bilemem ama adamın yapmak istediği şeyin bu olduğunu düşünüyorum.![]()