- 31 Mayıs 2010
- 5.186
- 2.979
- 1.748
Grilish ne oldu kamp yapmasa da alalim kamp yapan dubua da bir ay yok neredeyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3,5m + pide dayıBir pideye bağladıysak o da olmasın
şaka maka ingiltere'de rastgele bi sokağa girsen türkçe kebap pide yazan bi dükkan görürsün totnım stadının dibinde bile varErden, Londra'da kastamonu pidesi arıyor olabilir.
İngiltereyi nereden biliyon lan vasfşaka maka ingiltere'de rastgele bi sokağa girsen türkçe kebap pide yazan bi dükkan görürsün totnım stadının dibinde bile var
3.5 batmadı da pide battı gözüme3,5m + pide dayı
arthur'un maasının bir kısmını juve karsılayacak btw. sınırda yer acarlarsa alırlar onuAynı haberin içeriğinde Gattuso'nun Yunus ve Racic'in performanslarını beğendiği, bunları kullanabileceğini belirtmiş. Arthur'u da istiyorlar zaten ki diğer bir İspanyol kaynak kiralık olarak anlaşıldığını yazmış. Valencia'da para yok, maaş bütçeleri olduğunu da sanmıyorum. İspanyol damarı kabarıp da bedava oynayacağım, Gattuso olsun yeter benim için demiyorsa Valencia için zor transfer gibi görünüyor
Torreira no coge el vuelo a Turquía y pide tiempo para tomar una decisión
En Italia daban por cerrada la venta de Lucas Torreira al Galatasaray, pero la situación ha dado un giro de 180 grados este miércoleseldesmarque.com
![]()
Juventus step up interest in Jorginho as Arthur edges closer to exit
Juventus step up interest in Jorginho as Arthur edges closer to exitwww.fotmob.com
İngiltereyi nereden biliyon lan vasf
3,5 u değilde pide çekti canım benim de3.5 batmadı da pide battı gözüme
Benden de Bi halt olmaz
Atlıyorum
ağlattın be emrahİngiltereyi nereden biliyon lan vasf

Kemiksiz 3.5 m verseler?3,5 u değilde pide çekti canım benim de
illa pideKemiksiz 3.5 m verseler?
Kalktı :red:Sa
Bücürün uçak kalktı mı