- 1 Mayıs 2018
- 58.567
- 49.344
- 3.873
Arsenal zaten dunden razi
Is Lucasta bitiyor
Is Lucasta bitiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gürcistan bayrağını anlamamıştım ama biraz baktım. giorginin sözleşmesini yenileyeceklermiş. cillesen'in gidişinden sonra.Cillessen ayrılıyor kale Giorgi'ye emanet, bu ayrılıkla da Arthur ya da Lucas'ın transferi mümkün olacak demiş.
İkisini alabileceklerini sanmıyorum![]()
Muhabirlerde son durum
Umarim zorunlu opsiyon dogrudur ve ust lige cikarlar. baska turlu kurtulamayiz.
ben haber getirdiğim vakitler,olumsuz haber tasımıyodum foruma,kimse üzülmesin diye.bu inceliği beklemek mümkün değil tabi.direkt olumsuza yönelikler,olumsuz haber arıyolar ve buluyolar daArkadaşlar torreira ile ilgili olumsuz haberlerleri araştırmayın zaten burdaki belli başlı 2 3 kişi en ufak olumsuz haberleri transfer döneminin başından beri bizlerle paylaşıyorlar onların misyonu bu zaten
Olumsuzluk zincirini kiracak bir ZINCIRKIRAN yok mu
Bizim antin kuntin muhabirlerden dolayı, herbiri başka telden çalıyo.3 dk da kral yapıp 1 dk da sildik adamı
Heyecanlı tipleriz vesselam
Yorumlardan anladığım kadarıyla taraftarları Maxi Gomez'in gidişini de bekliyor. Uruguay bayrağının anlamı o da olabilir.giorginin sözleşmesini yenileyeceklermiş. cillesen'in gidişinden sonra.
alamayacaklar zaten torreirayı.biz torrreirayı 2 güne çözerizYorumlardan anladığım kadarıyla taraftarları Maxi Gomez'in gidişini de bekliyor. Uruguay bayrağının anlamı o da olabilir.
@Sergen Zeren @Sami Karakoç

Lobjanidze'nin transferi de olabilir ben öyle sandım ilk başta reisgürcistan bayrağını anlamamıştım ama biraz baktım. giorginin sözleşmesini yenileyeceklermiş. cillesen'in gidişinden sonra.