Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cillessen ayrılıyor kale Giorgi'ye emanet, bu ayrılıkla da Arthur ya da Lucas'ın transferi mümkün olacak demiş.

İkisini alabileceklerini sanmıyorum 😄
gürcistan bayrağını anlamamıştım ama biraz baktım. giorginin sözleşmesini yenileyeceklermiş. cillesen'in gidişinden sonra.

Arkadaşlar torreira ile ilgili olumsuz haberlerleri araştırmayın zaten burdaki belli başlı 2 3 kişi en ufak olumsuz haberleri transfer döneminin başından beri bizlerle paylaşıyorlar onların misyonu bu zaten
ben haber getirdiğim vakitler,olumsuz haber tasımıyodum foruma,kimse üzülmesin diye.bu inceliği beklemek mümkün değil tabi.direkt olumsuza yönelikler,olumsuz haber arıyolar ve buluyolar da

Olumsuzluk zincirini kiracak bir ZINCIRKIRAN yok mu
217

valencianın ekonomik durumu ve bizim arsenalle anlaştıgımıza bakılırsa,valencianın pek alacagı yok torreirayı.mevzuyu daha fazla zorlamayalım arkadaşlar(y)bekleyin sadece

valencianın ekonomik durumu torreirayı alma yetmiyor.hala velanciaya gitti muhabbeti yapıyonuz:asd:

oyuncu bizi son seçenek olarak görüyor olabilir. kendi açısından haklı sayılır. bir anda tr ligine düşmek istemiyordur.
bekleyelim bakalım. ben olumlu biteceğine inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt