Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer bizi başka takım için bekletiyorsa hiç uğraşmamak lazım. O kadar para ver birde naz yapsın.
İş bu raddeye kadar gelmişken, bianda silip atılcak bi oyuncu değil bu. İkna kabiliyeti yüksek, etkili bir adama ihtiyaç var.beyni ile Konuşmasını bilecek bide yani

5 tane ilk 11 olabilecek adam geldi.Akbaba+Yunus

düşünüldüğünde,çok kendimizi yıpratmayalım illa

6 ve 10 alınacak ve iyi bir kadro olacaz.Sezon başı

kadar çaresiz durumda değiliz.Bazı çöplerde

ayrıldı ve ayrılıyor.Ben ümitliyim bu sezon.

Zaten sağlam kafada normal bir adam olsa Arsenal niye yollasın bunu. Elin mahkum eşşek gibi geleceksin, 1-2 ay sonra arma öpmeye yalamaya başlar zaten.

Arsenal çok daha iyisini alacak, Tielemans. Mecbur elinde kendisi için yük olan ve hocanın düşünmediği kişileri yolluyor. Bunun da Avrupa'da devam edesi var belli ki ama bence en doğru tercihi bize gelmesi olur tekrardan toparlanması adına. Bizim taraftar mentalini düzeltir bu adamın

Arsenal çok daha iyisini alacak, Tielemans. Mecbur elinde kendisi için yük olan ve hocanın düşünmediği kişileri yolluyor. Bunun da Avrupa'da devam edesi var belli ki ama bence en doğru tercihi bize gelmesi olur tekrardan toparlanması adına. Bizim taraftar mentalini düzeltir bu adamın
Aynen yeterki ikna edelim şunu

Valencia ya gitmedigi sürece ki oyuncunun maliyetini kaldiracaklarini sanmiyorum en yakin alternatif biz oluruz diye düsünüyorum. Tam aksine Valencia ya gitmedigi her dakika oyuncu bize daha da yaklastiriyor.

Bazi arkadaslar olumsuz yapmayi biraksa iyi olur

Bu kadar uzun uzadıya süren transfer hikayelerinde genelde başarısız olur takımımız. 1-2 güne topçu Türkiyeye gelmezse Carwalho yu alırlar herald.

Bizimkiler yapılması gerekeni yapıyor. Kızamıyorum da. Kulübün, takımın eski albenili günlerine dönmesi şart. Kanıma dokunan ne yazık ki kulübün kalbur üstu futbolcular için son seçenek olması. Kiyaslanamayacak kulüpler arasinda bile.

İş bu raddeye kadar gelmişken, bianda silip atılcak bi oyuncu değil bu. İkna kabiliyeti yüksek, etkili bir adama ihtiyaç var.beyni ile Konuşmasını bilecek bide yani
Doğrudur ama adam bizi istemese tamamdır. Anlaşma bu noktaya gelmişken 1-2 gün daha bekleyeyim olmazsa giderim mantığı yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt