Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson'un üst seviye denebilecek 1 tane bile özelliği yok. Sırıtmayan ancak Avrupa standartlarında vasat bir stoper.

Ne hava topu, ne sürati, ne çabukluğu, ne sertliği ne de tekniği dikkat çeken birisi değil. Bazılarını belli ölçüde yapıyor, bazılarındaysa kötü
Hava topunda avrupada 3 ya da 4. sırada 😊

Basladilar yine fatih termin niye yok. Okan böyle calisamaz kalamaz. Yapin artik 2 Transfer herkes sussun. Torreira degilse evander al o bile yeter gaz almaya.

Nelson u 5 e 10 a satacağımız filan yok.

İnsanın siniriyle oynuyorlar. Boş beleş haberler.

Nelson kalır bu sene.

nelsson kaça satılır bilmem

15-20-25

25e de gitse 15e de gitse asıl tehlike burada değil

asıl tehlike yine nellson gibi bir adamı 5-6 milyona alıp yerine koymak yerine gelen paraları mertense ruganiye basıp 2 sene sonra başa dönmek

galatasaray kamuyou ve yönetimi bu konularda akıllı tutum takınmalı

Bence Nelsonn ve marcao paket halinde satıldı.. total da 25 gibi bişeye..

Taraftar tepkisinden açıklamadılar..

Ama hayatlarının hatasını yaparlar nelsonn 25 milyon dan bir kuruş aşağı gitmemeli..

Biz sevilla nın paf takımı değiliz

Nelson'un üst seviye denebilecek 1 tane bile özelliği yok. Sırıtmayan ancak Avrupa standartlarında vasat bir stoper.

Ne hava topu, ne sürati, ne çabukluğu, ne sertliği ne de tekniği dikkat çeken birisi değil. Bazılarını belli ölçüde yapıyor, bazılarındaysa kötü

İyi bir teklifle elden çıkarmak lazım sene başından beri yazıyorum hiçbir özelliği yok dümdüz bir oyuncu. Semih 2012-2013 yıllarında bundan kat kat iyiydi. İyi bir teklifle elden çıkarmak lazım bir daha da bu maddi koşullarda 7-8 milyona stoper almamak lazım.

nelsson kaça satılır bilmem

15-20-25

25e de gitse 15e de gitse asıl tehlike burada değil

asıl tehlike yine nellson gibi bir adamı 5-6 milyona alıp yerine koymak yerine gelen paraları mertense ruganiye basıp 2 sene sonra başa dönmek

galatasaray kamuyou ve yönetimi bu konularda akıllı tutum takınmalı
Yapılan transferlerin hepsi başarılı diyebilirim ama aralarından hangisi bize bonservis kazandırır?

Şu nellssoncuları tek tek araştırsam hepsi bu adamı neden aldık bu adama bu kadar para verilir mi diyen adamlar olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam çünkü zamanım yok.Ispatlayacak varsa sahneye bekliyorum =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt