Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla Nelsson icin 12m + bonuslar teklif etmis. Monchi 17m + bonuslara cikarsa Nelsson satilmali. Oyle 14-15 milyona verilmemeli. Iki stoperi 80 milyona sattilar. Takimda sadece iki stoper var. Yani en az 2 stoper daha alacaklar. Tok satici olmaliyiz.
12m euro + 3m euro nasil bedava oluyor anlamadim. Biz kendimizi fazla buyutuyoruz sanki. Marcao satisini saymazsak tarihimizde sadece 4 kez 10m+ satis yapmisiz. Marcao’da bonuslar gerceklesirse Bruma ile birlikte tarihimizin en yuksek 2. satisi olacak. 1. sirada Ndiaye var, 16 milyon euro.

Benim Marcao satisinda 15m euro civari bir beklentim vardi. Daha iyi pazarlik yaparak 15m euro net + bonus karsiliginda da satilabilirdi ama hic bir zaman oyuncu satisinda basarili olmadik. 12m+bonus cok iyi bir satis degil ama oyle bedavaya gitti denilecek bir satis kesinlikle degil.
Rts karar hangisi?

Nelson sen de adam degilsin marcao gibi yaparsan bu taraftar sana layik bir cevap verir bakalim kustum oynamiyorum yapacak misin marcao gibi
Geçen demedi mi zaten teklif var mı sorusuna; ben bişey diyemem yorumsuz bırakıyorum diye. Orada ben burda mutluyum kalmak istiyorum dmeeliydi

Yabancıların yazdığına göre Valencia-Torreira için 1-2 kaynak dışında ciddi bir kaynak yok (Fabrizio gibi)

Ancak Arthur alındı diye Torreira yatmıyormuş, ikisini birlikte istiyorlarmış bu üzücü kısmı

AL'de değilken Valencia ile kendimizi kıyaslayamayız bu en üzücü kısmı

Hazırlık maçında da kötü oynamisti topu çıkaramamısti ayağından , geldiği günden beri en kötü oyununu oynamıştı acaba gitmek mi istiyor Nelson.
Kimse zorla tutmuyor b planımız olmalı her zaman.

sen kimi istiyorsun renktaş

Reis artık bende ne istediğimi bilmiyorum. Bu transfer dönemlerini nasıl bu kadar kötü geçiriyoruz anlamakda zorluk çekiyorum.
Nedir bu aylarca süren pazarlıklar..gerçekten inanılır gibi değil.

Artık isimleri geçtim benim tek arzum Allah rızası için temposuz takım kurmayalım,ağır oyunculardan kurulu bir takım olmayalım diyordum..ama gene ümidim yok bu konuda..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao ve Nelsson’un gitmesi problem değil yerlerinin nasıl doldurulduğuna bakarım. Yine satabileceğimiz 20-25 yaş arası oyunculara yatırım yapmamız lazım. Listemiz hazır ve yerine alacağımız oyuncular belliyse buyursun satsınlar. Yoksa ağır linç yerler benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt