Mustafa Ayhan
Sarı Üye
- 29 Mart 2011
- 689
- 836
- 1.353
kapatin su lalenin konusunu. Abv torreira insallah valencia da almaz sinek gibi kalirsin bücür
bunun da bir şey bildiği yok boş hava civa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapatin su lalenin konusunu. Abv torreira insallah valencia da almaz sinek gibi kalirsin bücür
Marcao ile Nlesson aynı değil tam olarak ilk olarak Marcao ile 2 yıllık sözleşmen vardı bu sene satmasaydın seneye 10'un altına gidecekti muhtemelen ve Marcao'da kendini salma, konsantrasyonsuzluk, hedefsizlik gibi problem olabilirdi. Nlesson'da ise 4 senelik daha kontratın var ve Nelsson Dünya kupasına gidecek o yüzden konsantrasyon kaybı, hedefsizlik gibi bir ihtimal olmaz dersin Nelsson'a seni DK'dan sonra satmak istiyoruz diye pek bir sorun çıkarmaz.marcao'da yapmadılar mı aynısını onun da vardı 2024'e kadar sözleşmesi, Nelsson'da da aynısı yaşanacak muhtemelen. Bu satış işlerinde kulübün bi omurgası olması lazım her sene kime bi teklif gelse direkt gidiyor, tok satıcı olamadı bir türlü kulüp. Milletin çöpünü alırken 3 ay sürünüyoruz, oyuncu satarken yine sürünen biziz. Böyle iş mi olur
Önce bir yikansin. Her noktayı islatsin. Sonra acsinvasfi açmadan bonbalar patlamayacak anlaşılan
Yalnız sen 7 babayı öldürmüşsün usta cerrahpaşalı gueye gelseydi bari iyiydiJoao Pedro.... Öldü
Gueye.... öldü
Ndombele... öldü
Ali Akman... öldü
Grilis.... öldü
Mertens... öldü
Torreira... Öldü
Sabah ezanıni otogar camiinin orda dinleyeceğim. O saate kadar transfer gelmez ise bir daha bu şansı Dursuna vermeyecegim
iptal edilme olayı olmadıgını mı iddia ediyorsun ustadTansel Taşanlar ne oluyor. Her tarafın ayrı oynuyor.
Muslera nın hiç konuşmadığına eminim malesef o arkadaş parasına bakıyor sadeceMuslera ikna edemedi demekki
Az hocam benceNet 15 teklif var diyorlar.
Kanka yok ya hem vaktim çok az genelde hem de çok soğuttular takımdanIlginc adanademir formundan zaman bulup buraya ugruyorsun
Hayır. Uçakla ilgili bir bilgim yok. Son durumlar nedir bilmiyorum. Sahil'den eve yeni geldim.iptal edilme olayı olmadıgını mı iddia ediyorsun ustad
Ironi bi yere gidiyo cuma yazdi sonra birinecuma ola hayrola demiş