Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirse çocuk yapacağızı mı denesek bir de?
Emrah, gelmezse biyolojik olarak çocuk yapamayacağım birkaç kişiyle sözel bile olsa bir münasebete gireceğim gibi gözüküyor. Forumda son günlerim olabilir. Cenkin kelinden Erdenin sakalına, Mehmetin tipinden Dursunun heryerinden diye girizgahı yapıp 2006dan beri sakladığım tüm küfür haznemi foruma dökebilirim.

Arkadaşlar transfer showa hazır mısınız :D
FYgchIpWAAAZ6Vv

Yasaklı kaynak değil paylaşılabilir kaynak listesi sayılsın tadadi olarak. Ya da modlara gönderilsin ilk önce bu tarz twitter duyumları.Hem mükerrer paylaşımlar önlenir hem de adı sanı duyulmamış primcilerin önüne geçilir diye düşünüyorum.

Torreira konusunda değişen bir şey yok ki. İlk geliyor deniyorken de aynı şeyi söylemiştim oyuncunun ilk hedefi İtalya veya Valencia'ya ya gitmek lakin bura onun maliyetini ödeyebilecek kulüpler istemiyor kendisini. Sampdoria en son red yedi. Valencia'da ölücülük peşinde. Oyuncuda muhtemelen bizden zaman istedi düşünmek için bu hafta sonuna kadar falandır herhalde. Beklediği teklifleri almazsa bize gelir lakin bu iş daha uzar gibi geliyor bana Eylül'e kadar yolu var. Mitdsö'yü aldığımız için acele etmemize gerek yok doğru oyuncuyu kovalayabiliriz. Bazı arkadaşlar sanki orta sahaya oyuncu gelmemiş gibi davranması komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt