Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamen şahsi fikrim : Nelsson tarzı stoperler marcao gibi yaşı genç olsada kendine güvenli olgun teknik stoperlerin yanında can siperane oynayan ve başarılı olan stoper modeli..popescu yanındaki bülent... Ujfalusi yanındaki semih gibi...

Marcao gittikten sonra Nelssonun geçen seneki performansının uzağında kalacağını düşünüyorum..bu sebeple 18 ve ona yakın bir rakama hayır demezdim...

Emrah, gelmezse biyolojik olarak çocuk yapamayacağım birkaç kişiyle sözel bile olsa bir münasebete gireceğim gibi gözüküyor. Forumda son günlerim olabilir. Cenkin kelinden Erdenin sakalına, Mehmetin tipinden Dursunun heryerinden diye girizgahı yapıp 2006dan beri sakladığım tüm küfür haznemi foruma dökebilirim.
D6PBOjVWkAAS5Nz.jpg

Şu anda Nelson dan gelecek paraya ihtiyaç var mı? Yok... 5 sene sözleşmesi var mı? Var. Oyuncunun aklını mı çeldiler. Oynatma ama satma. Ne ulan bu? Herkesten oyuncu almak zor bize gelince oyuncu oynamak istemiyor ver ucuza gitsin. Verme verme. Dünya kupası için oynamak zorunda. Oynamıyor sa da rezerv lig var rezerv takım var.

Listedekileri alamazsak daha iyilerini alacağız dedirtmişlerdi ya ondan şeyettim
Yav yok bizimkiler kimseyi kovalasin istemiyorum ben. Ya kafaya yatan bir menajer önerisi ya da midstjo gibi oyuncu alınsın.

Alamıyorsak sulanmayalim kimseye, yok mu soyle kaliteli namuslu menajer Gs nin ekmegini yesin iyi topcu getirip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt