Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
Veda ediyor.
Kim kapatiyo hesabini alkolikmi burhanmi?
yunanistanda napıyor bu alkolik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veda ediyor.
Kim kapatiyo hesabini alkolikmi burhanmi?
bari ndombeleyi alsalarBir tane eli ayağı tutan 6 numara bulamadik ya lan.
Ndombele bize cok gelir , alamayizbari ndombeleyi alsalar
Listedekileri alamazsak daha iyilerini alacağız dedirtmişlerdi ya ondan şeyettimNdombele bize cok gelir , alamayiz
Emrah, gelmezse biyolojik olarak çocuk yapamayacağım birkaç kişiyle sözel bile olsa bir münasebete gireceğim gibi gözüküyor. Forumda son günlerim olabilir. Cenkin kelinden Erdenin sakalına, Mehmetin tipinden Dursunun heryerinden diye girizgahı yapıp 2006dan beri sakladığım tüm küfür haznemi foruma dökebilirim.
Şu anda Nelson dan gelecek paraya ihtiyaç var mı? Yok... 5 sene sözleşmesi var mı? Var. Oyuncunun aklını mı çeldiler. Oynatma ama satma. Ne ulan bu? Herkesten oyuncu almak zor bize gelince oyuncu oynamak istemiyor ver ucuza gitsin. Verme verme. Dünya kupası için oynamak zorunda. Oynamıyor sa da rezerv lig var rezerv takım var.

Yav yok bizimkiler kimseyi kovalasin istemiyorum ben. Ya kafaya yatan bir menajer önerisi ya da midstjo gibi oyuncu alınsın.Listedekileri alamazsak daha iyilerini alacağız dedirtmişlerdi ya ondan şeyettim
Uzun sac yakişmiş başkanimaArkadaşlar transfer showa hazır mısınız
![]()
@Orhan Akyüz Orhan reis tam avatar yapmalık bi fotoğraf sana öneririmArkadaşlar transfer showa hazır mısınız
![]()