Fatih Aksoy
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2017
- 1.145
- 794
- 773
Ertanin msj ne demek lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valenciya cebinde 5 kuruş olmamasına rağmen torereye salça olmuşVar mı bir haber dostlar?
Art arda 2 baskın nöbet açıp toreyrayı avuçlayan bemreye 14.nöbet şokutn 14 zamanı
Arabistan'dan adam almayalım ismi Pereira değilse.Cuellar için nedersin. Yorumunu merak ettim
vedalaşmış
Kimseyi alamayacaklar anlaşılan"Evander transferi olumsuz sonuçlanmış. Birazdan herkes haberi girer" dedi Kazan Dairesindeki Çağsoy.
1 sezon iş yaparMertens, Napoli tarihinin en çok gol atan oyuncusuymuş.
Hey gidi bize karşı Belçika'da oyuna girdiği maçı hatırlarım.
Detaylı bir yazı var"Evander transferi olumsuz sonuçlanmış. Birazdan herkes haberi girer" dedi Kazan Dairesindeki Çağlar Soy.
Sanırım yine menajer falan alengirli bir mevzu var twitterda okumuştum"Evander transferi olumsuz sonuçlanmış. Birazdan herkes haberi girer" dedi Kazan Dairesindeki Çağlar Soy.
ben sen + alp memduh üstat aynı maçta izlemişiz ilkMertens, Napoli tarihinin en çok gol atan oyuncusuymuş.
Hey gidi bize karşı Belçika'da oyuna girdiği maçı hatırlarım.
mertensi ilk bu maçta izlemiştim. 11 sene geçmiş peh
Belçika vs Türkiye, 03.06.2011, Avrupa Şampiyonası Elemeleri | Mackolik.com
Belçika vs Türkiye, 03.06.2011 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.www.mackolik.com
Bizimle oynadıkları bir milli maçta sonradan oyuna girip dağıtmıştı ortalığı baya gençken. Tam hatırlamıyorum tarihi , yaşlanmışız.
Rıdvan da yorumcuydu di mi o maç üzerinden bir geyik vardı.ben sen + alp memduh üstat aynı maçta izlemişiz ilk
O kim yav. @Sami Karakoç yusufun danimarkadan haberini tasidigi herif bu hafta biter yazdi.biter herhalde"Evander transferi olumsuz sonuçlanmış. Birazdan herkes haberi girer" dedi Kazan Dairesindeki Çağlar Soy.