Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreira komple oyun sistemini değiştirecek tarzda bir topçu. asıl önemli olan alternatifi kim?

torreiradan carvalhoya geçersen farklı bir oyun oynaman gerekiyor.

isimli oyuncudan ziyade yine midtsjö transferi gibi hocanın kafasındaki oyun mentalitesine uyan bir 6 numara tercih etmeliyiz.
Gueye olmadı -> Torreria; olmazsa -> saldım çayıra

Yarın yönetimden miçoyu aldık 6 numara aramıyoruz diye bir haber verirlerse şaşırmayın.

Burhancan:”Galatasaray’ın maaş ödemeleri birikiyor. O yüzden sıcak para için Nelsson’un gitmesi olası görünüyor. Kulüpler arasında görüşmeler sürüyor.”

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

torreira transferinin olumsuz sonuçlanacağını düşünüyorum. ya fesih ettirip valenciaya gidecek yada arsenalde kalacak . fesih daha yakın bence en başından beri bütün amacı da oydu diye düşünüyorum. arsenali sınıyor herif

Burhancan:”Galatasaray’ın ödemeleri gidiyor. O yüzden sıcak para için Nelsson’un gitmesi olası görünüyor. Kulüpler arasında görüşmeler sürüyor.”

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bunu varya evire çevire döveceksin ya. Dinlenip dinlenip. Çay sigara yapıcan bidaha dövücen. Yemek yicen üstüne bunu dövücen desarj olucan

Ekin Amad Forumda söyle takiliyor

1659562509039.webp

torreira transferinin olumsuz sonuçlanacağını düşünüyorum. ya fesih ettirip valenciaya gidecek yada arsenalde kalacak . fesih daha yakın bence en başından beri bütün amacı da oydu diye düşünüyorum. arsenali sınıyor herif
İtne valencia buna biz sana anca 3-4m bonservis verebiliyoruz ama sen bonservisi alıp gel bunu sana verek demiş olabilir

Ulan Midstjö'ye yazık oldu, herif kimse karşılamadı, geldi gündem direkt Lucas'a döndü.
Şaka bir yana onu izlerken çok canım sıkıldı. Leo, Haris karşılanıyorsa ona da gitmeliydi birkaç kişi. Adam bekledi, bakındı bayağı. Motive ederdi, güzel bir hoş geldin fena olmazdı. Ben genelde karşılamalara çok sıcak bakan birisi değilim ama birisine yapılıyorsa diğerine de yapılmalı. Adaptasyonunu da kolaylaştırırdı. Sahada fark yaratacaktır, çoğu kişinin sözlerini yutturacak bence. Bayağı umutluyum bu adamdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt