Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağız burhana menejerinden öğrendiğinde yönetimden de teyit alıp öyle haberi vermen gerekirdi dedi. Mantikli

Renkttaş sana kalkışma var
25B16761-A834-44BF-AA1F-48BCBB7E49C6.webp

Muslera : Problem nedir Gardaş !
Bu adamlar günlerdir bu işle uğraşıyor . Lucas ? Ha Oscar ?

Isin cibani aslinda emre kaplan. Gecenin ikisinde cik GS 6 nosunu buldu diye twit at. Simdi Kabak burhana patladi kendisi her zaman ki gibi ortalikta yok.

18-19 yaşından beri büyük liglerde oynamış, hala 26 yaşında olan biri. Sonraki satışı net var. Bonservisine sahip takım arsenal. Adamın
düşünmesi de bekletmesi de doğal. Gelirse de vasat perf. vereceğini zerre düşünmüyorum. Herkesin öncelikleri olabilir doğal
karşılamak gerek.

Ben burada kulübümün ne yaptığına bakarım. Yapması gereken her şeyi de yapmış gözüküyorlar. Kulüple anlaş+oyuncunun şartlarla anlaş
diğer rakiplerin üstünde ol. Çare diğer kulüplerden ümidi kesmesini beklemek. Bazen kabullenmek gerek senin ligin bu kadar yerden sonra ilgi çekmez çekemez. Elde dursun der bekletir. Doğal.

Umarız ret olmaz çünkü gueye ardından torreira çok üst düzey profiller. Son şanslarımız bu seviye birini çekmek için.
Bu transferlerde küçük ayrıntılar belirleyici olabiliyor. Sen ne kadar iyi niyetle elinden geleni yapsan da kurtlar sofrası olmuş bir piyasa var karşında. Acemiliğe yer yok. Mesela resmi teklif vermişsen menajerin eline ve adam bunu başka kulüpler ile pazarlık kozu olarak kullanıyorsa bunun adı alet olmaktır. Bu oyunu kuralına göre oynamak lazım. Keşke Campos ve Sensibile ile devam edebilseydik.

Son düzenleme:
1 tane adam akıllı Galatasaray muhabiri yok. Aldıkları para haram zıkkım olsun. Umut tacirleri

Arsenal taraftarından biri şunu yazmış istenmeyen bir kişiyi alıntıladığı için direk yazıp paylaşıyorum

-Lucas torreira was picked up from spowell house at 8 tonight with his bags packed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt