Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.797
- 4.420
- 778
Ulan haluk 10-15 gün uyumuşsunuz dünyadan haberiniz yok,dış basın yazınca hemen herşeyi öğrenip anlaşmanin olmadığını söylüyosun ve tepki gelince bozuluyosun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan Berkan Cica’yı birlikte oynarak hem bu adamları bitirdiler hem bizi bitirdiler![]()
senin de mi çişin gelmiyor vasfi,hayırdırolmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor
Nobeti tutun ancak transfer bitti demeyin.sadece kap'a bakarak transfer nöbeti mi tutulur renkdaş. güvenilir haber kaynaklarını bulup önceden konuşmak nöbetin gereği
Ben bıraktım zatenhaluk yurekli: izlemeyin kardeşim
En iyi fiyatı veren gs mis 3m euro mus. Valencia ffp ile başı belada olduğu için öyle bi imkan yok diyo. Hersey oyuncunun 2 dudağının arasında diyor. Tamamen oyuncuya kalmis.Ne diyor
özet bu arkadaşlarArkadaşlar şöyle bir konuya değinmek istiyorum bizim medyada en güvendiğimiz muhabirlere kadar hepsi Griliş bitti derken Avrupa basınında 1 tane haber yoktu önemli olan Avrupa basını onlar Arsenal kulübüyle antlaşma tamam diyorlar, Torreira içinde zaman kısa olduğunu söylüyorlar çünkü Arsenal kadroyu boşaltamadığı için Tielemans'ı transfer edemiyor. Transfer süreci çok uzamaz, Valencia Torreira yerine oynatabileceği o bölgede adamlar var üstüne bonservisi al diyorlar böyle bir şey de mümkün değil. Süreç çok uzamaz bugün yarın güzel haberleri alırız. Arsenal cephesi de bizim gibi düşünüyor Valencia, Sampdoria maliyetlerini karşılamayacağını söylüyorlar geriye biz kalıyoruz bir zahmette Muslera gerekeni yapsın.
Ulan atıyorsun ya zatenhaluk yurekli: cıkıp biz de atabiliriz şu geliyo bu geliyo diye
Evet twitter falan her ülkede leş durumda ama Türkiye'deki futbol iklimi genel olarak çok kötü.Sanki diğer liglerdeki taraftarlarda futbolculara sosyal medyada ana bacı kayıyorlar. Toksiklik her yerde.
Bence asıl sıkıntı teknoloji ile gelişsen sosyal medyanın birçok klavye delikanlısı üretmiş olması. Burada ABD’de sosyal medyada inanılmaz küfürler dönüyor. Sadece burada olduğunu da sanmıyorum.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor
bana mı dedin?Ulan atıyorsun ya zaten at kafası