Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek olarak yabancı oyuncu olsam ve Türkiye ligini bilsem, kıyısından dahi geçmem. Anca 30 üstünde yüksek maaş veriyorlar diye gelirim.

Bu ülkedeki nefretlik futbol ortamında olmankn alemi yok. Şu an niye satılıyor diyen Nelsson'a hesabını kapattırdılar bir dönem sezon içinde. Nelsson'a edilmedik küfür bırakmadılar.

Sanki diğer liglerdeki taraftarlarda futbolculara sosyal medyada ana bacı kayıyorlar. Toksiklik her yerde.

Bence asıl sıkıntı teknoloji ile gelişsen sosyal medyanın birçok klavye delikanlısı üretmiş olması. Burada ABD’de sosyal medyada inanılmaz küfürler dönüyor. Sadece burada olduğunu da sanmıyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

1659560977816.webp
1659560978647.webp
1659560979415.webp
1659560980128.webp
1659560980862.webp
1659560981506.webp

olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor

Benim anladığım oyuncu bizim teklifi cebine koymuş, kalabilirse avrupada kalacak yoksa bize gelecek. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
avrupadan isteyenlerde alamadı.arsenal 1-2 gune tekmeyi vuracak.adamlar bunun yuzunden kadroda yer acamadı alacakları oyuncuya

18-19 yaşından beri büyük liglerde oynamış, hala 26 yaşında olan biri. Sonraki satışı net var. Bonservisine sahip takım arsenal. Adamın
düşünmesi de bekletmesi de doğal. Gelirse de vasat perf. vereceğini zerre düşünmüyorum. Herkesin öncelikleri olabilir doğal
karşılamak gerek.

Ben burada kulübümün ne yaptığına bakarım. Yapması gereken her şeyi de yapmış gözüküyorlar. Kulüple anlaş+oyuncunun şartlarla anlaş
diğer rakiplerin üstünde ol. Çare diğer kulüplerden ümidi kesmesini beklemek. Bazen kabullenmek gerek senin ligin bu kadar yerden sonra ilgi çekmez çekemez. Elde dursun der bekletir. Doğal.

Umarız ret olmaz çünkü gueye ardından torreira çok üst düzey profiller. Son şanslarımız bu seviye birini çekmek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt