Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Mevzu çıkar.Tahmin ve 6.his
Çat diye william carvalho açıklanır; torreira valencia ya gider...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevzu çıkar.Tahmin ve 6.his
Çat diye william carvalho açıklanır; torreira valencia ya gider...
Burhan görsün korksunFabrizio çıkar masaya vur![]()
Ek olarak yabancı oyuncu olsam ve Türkiye ligini bilsem, kıyısından dahi geçmem. Anca 30 üstünde yüksek maaş veriyorlar diye gelirim.
Bu ülkedeki nefretlik futbol ortamında olmankn alemi yok. Şu an niye satılıyor diyen Nelsson'a hesabını kapattırdılar bir dönem sezon içinde. Nelsson'a edilmedik küfür bırakmadılar.
aynen öyle, niye 13. oldunuz diyen de bu belli. bizim verdiğimiz maaşı başka kulüplerden arıyor muhtemelen, umarım bulamaz
burdayım,gece yeni baslıyorBana sergeni bulun astro kitapçığına kaynicam
GscimbomMobile
Ben prime dönemine yetişemedim. Kariyerinin son zamanlarında Helsingborg'da oynarken sanırım 2007-08 sezonuydu. Uefa'da gruplarda eşlesmiştik. Bizi madara etmişti. 2-3 mağlup olmuştuk, yanılmıyorsam 1 veya 2 gol atmıştı.Babasi büyük oyuncuydu
Ne diyorYağız mantikli konuşuyor
bizimki kadar olmasa da bizimkine yakın bir maaş arıyordur diye tahmin ediyorum. para ve büyük lig arasında kalmıştırMümkün değil avrupa da hiç bir kulüp o parayı vermez adamın tercihi de para değil zaten
Sanki siz atmiyorsunuzhaluk yurekli: cıkıp biz de atabiliriz şu geliyo bu geliyo diye
avrupadan isteyenlerde alamadı.arsenal 1-2 gune tekmeyi vuracak.adamlar bunun yuzunden kadroda yer acamadı alacakları oyuncuyaBenim anladığım oyuncu bizim teklifi cebine koymuş, kalabilirse avrupada kalacak yoksa bize gelecek. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
bjk kulubu emırhana ne yatırım yapmıs yav 10 bin tl vermısmıdir aylık