Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluklara demiş sen nasıl üstüne alındın haberleri sallıyorlar diye atarlanmışbana mı dedin?
Yok rdas sana niye deyim. Haluka dedimbana mı dedin?
at kafası deyince bana dedi sandımHaluklara demiş sen nasıl üstüne alındın haberleri sallıyorlar diye atarlanmış![]()
Renkttaş sana kalkışma varbana mı dedin?
Hahahahahjat kafası deyince bana dedi sandım
Renkttaş sana kalkışma var
Bu transferlerde küçük ayrıntılar belirleyici olabiliyor. Sen ne kadar iyi niyetle elinden geleni yapsan da kurtlar sofrası olmuş bir piyasa var karşında. Acemiliğe yer yok. Mesela resmi teklif vermişsen menajerin eline ve adam bunu başka kulüpler ile pazarlık kozu olarak kullanıyorsa bunun adı alet olmaktır. Bu oyunu kuralına göre oynamak lazım. Keşke Campos ve Sensibile ile devam edebilseydik.18-19 yaşından beri büyük liglerde oynamış, hala 26 yaşında olan biri. Sonraki satışı net var. Bonservisine sahip takım arsenal. Adamın
düşünmesi de bekletmesi de doğal. Gelirse de vasat perf. vereceğini zerre düşünmüyorum. Herkesin öncelikleri olabilir doğal
karşılamak gerek.
Ben burada kulübümün ne yaptığına bakarım. Yapması gereken her şeyi de yapmış gözüküyorlar. Kulüple anlaş+oyuncunun şartlarla anlaş
diğer rakiplerin üstünde ol. Çare diğer kulüplerden ümidi kesmesini beklemek. Bazen kabullenmek gerek senin ligin bu kadar yerden sonra ilgi çekmez çekemez. Elde dursun der bekletir. Doğal.
Umarız ret olmaz çünkü gueye ardından torreira çok üst düzey profiller. Son şanslarımız bu seviye birini çekmek için.
8. Lig futbolcusu morutani 4 milyona alirken burda heyecandan kalbiniz duracakti seria a da düzenli oynayan futbolcuya cöp demekde ilginc geliyo insana
gözlerin ağrmıyor mu reis açık tema da :duA LONDRA had bildiriyor;
Ekli dosyayı görüntüle 171508
Ekli dosyayı görüntüle 171509
Ekli dosyayı görüntüle 171510
carvalho'da kesildi red cevabı net gelirse torrera'dan o gelecek sanırımevander için hiç haber çıkmaması enteresan. bir anda kesildi