Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.472
- 110.514
- 4.878
yaw tam umudu kesiyorum. sonra bir twit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu eleman Henric Larson un oğlu mu ?
"Antalya galibiyeti mimarlarından Midtsjø tam not aldı...Bu performans sonrasında Okan Buruk ve yönetimin transfer planlarında değişiklik olabilir...."bi maca cıksa torrera unutulur
fena oynucak gibi
dik durmanı beklerdikDeğerli Galatasaraylılar'a selam olsun.
Döndük.
Bu şekil postlara hasret kaldık.Cuma günü resmi organlardan yayınlanacak videoyu zihnimde canlandırdım:
Muslera, Ada'da keyif yaparken keyif yapıyor ve Torriera'yla mesajlaşıyor. Gel diyor, video atıyor. Torriera depara başlayıp koşarak (harita üzerinde gösterilecek şekilde) Ada'ya geliyor. Formayı giyip keyfe başlıyor.
muslera detayı dışında güzel olmuş üstatCuma günü resmi organlardan yayınlanacak videoyu zihnimde canlandırdım:
Muslera, Ada'da keyif yaparken keyif yapıyor ve Torriera'yla mesajlaşıyor. Gel diyor, video atıyor. Torriera depara başlayıp koşarak (harita üzerinde gösterilecek şekilde) Ada'ya geliyor. Formayı giyip keyfe başlıyor.
gunners'lar torreira'yı bize gelmesi için topa tutuyor. helal beuA LONDRA had bildiriyor;
Ekli dosyayı görüntüle 171508
Ekli dosyayı görüntüle 171509
Ekli dosyayı görüntüle 171510
Futbolcumuzun boyunu ağızlara pelesenk etmekten kaçınmalıyız ama güzel tanıtın olurdu.Torreirayi alirsak, aciklanma videosunda onu kagittan ucagin üstüne editlesinler ve öyle GS adasina inis yapsin. Boy olarak zaten uyar
kadar boyu turlu turlu huyu diyosun?Torreirayi alirsak, aciklanma videosunda onu kagittan ucagin üstüne editlesinler ve öyle GS adasina inis yapsin. Boy olarak zaten uyar
Torreirayi alirsak, aciklanma videosunda onu kagittan ucagin üstüne editlesinler ve öyle GS adasina inis yapsin. Boy olarak zaten uyar