Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.472
- 110.512
- 4.878
veiga ilk 11de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
veiga ilk 11de
bir sürü nedeni olabilir üstat takip etmiyorum o kadar detaylı. scarpada 28 yasında o da hiç çıkmadı brezilyadan ama ocakta nottingham forrest'a gidiyor.bu adamın 27 yaşına kadar orda kalması garip değil mi
Bu durumu, acemi karatecinin afra tafra yapıp da sıradan bir vatandaştan ''Köylü dalışı'' ile dayak yemesine benzetmişimdir hep!..Elindeki oyuncuların kalitesi ve birbirlerine uyumları yetersizse yahut organizasyon yeteneklerini geliştirememişsen, faydadan çok zarar getirdiği de apaçık ortaya çıkmışsa diretmezsin. O kadroya değil Terim, feriştahı gelseydi de asla pas futbolu oynatamazdı. Bunu herkes gördü de Terim Hazretleri göremedi; yardımcıları 'yok' hükmünde adamlardı zaten...Bunun Torreira ile ilgisi yok tamamen Terim'im pasla çıkma saçmalığı. Muslera da her seferinde arkası dönük durumda dolu adama pas atıyor. O bölgede kim topla buluştuysa patladı Halil bile yediriyordu. Aynı pozisyonların içinde defalarca Torreira da kalsa oda batırır.
O iptal olaniydi galiba? Bu sonrakini bilmisti, degilmi öyle?O scofield1905
bu adamın 27 yaşına kadar orda kalması garip değil mi
Lanzini bence bro geçen de demiştim tam bizlik şartlar oluştu onda maliyeti uygun olur parayı dos ve forvete basacaklar gibi duruyor
loftus cheeki sar getir hocam
Ben bu akşama kadar netleşeceğini düşünüyorum. Menajeri de yükleniyordur artık, daha fazla zorlamayacaktır. Söylendiği gibi İtalya ve İspanya'dan delicesine teklif beklediğini sanmıyorum. Fiorentina ile 3m€ civarı maaş için anlaşıp sonra caydılar diye sorun yaşadılar, mesafeli yaklaştı menajeri. Almak istiyorlarsa para harcamalılar gibi bir şey söylemişti. 3m€ maaş teklif ettiysek oyuncu tarafı kabul eder. Dediğiniz gibi komisyon mevzusu vardır. O konuyu da artık yönetim bir şekilde halledecek. İş buraya geldikten sonra para mevzusundan bu işin yatmasına izin vermezler. Erden Timur başından beri para harcanacak mevkiye, oyuncuya para harcayacağız diye bastırarak söylüyor. Alakasız bir örnek olacak, profil olarak da çok istediğim bir futbolcuydu Pedro ama onun maliyetine 26 yaşında, futbolu tekrar yükselişe geçmeye başlamış bir futbolcuyu alıyoruz. Tekrar satış potansiyeli var, bunu da geçtim 5 yıl çok rahat o mevkiyi doldurabilecek bir futbolcu. Burada naz yapıyor, bizi bekletiyor diye eleştiriyoruz ama kim bilir kaç futbolcu benzer şeyleri yaptı da öyle imza attı bize, bilmiyoruz bunu. Lucas konuşulan bir isim olduğu için, Arsenal tarafının da gitmesini beklediği bir isim olduğu için bu kadar çok ortaya döküldü her şey. Eleştirenleri anlayabiliyorum ama dediğim gibi her görüşmenin, her transferin detayını bilmiyoruz. Bize her imza atan futbolcunun 1. tercihi Galatasaray demek muhtemelen doğru değildirGaliba cidden para muhabettinde sıkıntı var menajerinin komisyonu falan belki.. fabrizio başka bir kulup adı zikretmediğine göre. öğlen tansel cuma gununu işaret etmişti. gece haluklar da 48 saatten söz ettiler. 2 gun içinde belli olacak her şey . belli olsun da yolumuza bakalım artık.
Pasaportu yoktur belkibu adamın 27 yaşına kadar orda kalması garip değil mi
Uykumuzu kaçırmak için elinden geleni yapıyorFabrizio paralel evrendeki hesabından da paylaşmış gibi (Salim)@Aras Şimşek

Derdinizi...başkasıydı sanki ama tam hatırlayamadım şimdi :/
Onu bilmiyorum bu herifte biliyor olabilir belki.O iptal olaniydi galiba? Bu sonrakini bilmisti, degilmi öyle?
Yalniz adamlarda ne kadro var yahu Brezilya ligi içinde yıldızlar karması oluyor bu kadro tam olarakveiga ilk 11de
@Faruk Özkulbaşkasıydı sanki ama tam hatırlayamadım şimdi :/
başkasıydı sanki ama tam hatırlayamadım şimdi :/