Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona bakarsak bunlar haberi alan kaçıncı kişi Kim bilir. Kulaktan kulağa gibi.

Kap açıklamaları hariç hiçbir haberi ciddiye almamamız lazım ama bu işler öyle yürümüyor.

Daha önceden verdiği bilgiler güvenilir bulunan kişilerin haberlerinin peşine düşüyoruz.

Kaç gündür Ronaldo yüzde bikmem kaç Galatasaray da haberleri var, paylaşan gördün mü, dalga geçmek haricinde

Ayrıca oyuncuyla da anlaşıldı yazıyor haberde
Kendi kendini cevaplamissin :)

Bize gelecek yerli oyuncuların mutlaka teknik kapasitesi belli bir seviyenin üstünde olmalı. Daha seçici olmalıyız.

Ömer Bayram, Oğulcan, Taylan ve Berkan'ın ayağına top yakışmıyor maalesef.

FFP kıskacında Berkan dışında hepsi ucuza alınmıştı ama kalite eksikliğini devam ettirecek olan adamlara artık bulaşmamak lazım.

Oğulcan'ın bu sezon en az 8 gol 6 asistlik katkı vereceği kabak gibi ortada duruyor

Bize gelecek yerli oyuncuların mutlaka teknik kapasitesi belli bir seviyenin üstünde olmalı. Daha seçici olmalıyız.

Ömer Bayram, Oğulcan, Taylan ve Berkan'ın ayağına top yakışmıyor maalesef.

Bence özkaynaklarımız üzerinde daha fazla durmalıyız. Hani alt yapıya dönmeliyiz sığlığına düşmek istemiyorum;ancak bu yerli kuralı değişmedikçe belli bir seviye üstü oyuncuya mantıklı fiyatlar istenmiyor ki.

Evanderi yabancı basın bile hazır derken ne bekliyoruz alıp gelelim duran top kullanan brezilyalı ileride satma sansimizda olur yerine talisca alinamayacagina gore

Veiga'nın ismi duyulmadı ilk 30 dakika. Scarpa sorumluluk alan,mücadele eden bir oyuncu ama Veiga'nın bizi sinir etme ihtimalini yüksek görüyorum.

Terimde oynatmadi torrent de oynatmadi okan da izledikten sonra kiralansin dedi, tüm amtrenörler suclu futbolcumu hakli? Kaan da öyle gömülecek futbolcu degil denayerden ozan kabaktanda daha iyi futbolcu bana göre.3 bucuk milyon da cok abartili gelmiyo bana.

Herhalde anlatamadım. Adam çöp değil diyorum. Fundamental eksiklikleri var ama bizde onu işleyecek zaman yok. Yetenekli oyuncu ama yetenek yetmiyor işte. Mental olarak hazır olamadı, karakterinin çekingen olmasının da payı vardır. Sanırım şimdi anlatabilmişimdir.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hocam Reale, barcaya karşı oynamaktansa Karagümrük, Alanya, Ankaragücü gibi takımlara karşı oynamak daha heyecan verici olabilir, haklısın :asd: Açıkçası pro futbolcu olsam, Torreira yerinde olsam, son seçeneğim Türkiye ligi olurdu Arap ve Çinden sonra. Öbür türlüsüne de omurgasız parayı seçti vs diye sövüyoruz. Misal, Talisca, Oscar etc. Sen lafta 5 büyük ligten birine sahibiz diyorsun ama altındaki ligler arabistan ve çin.

Yok ya söz konusu Arnavutluk, Slovenya, Bosna, Romanya ve bilimum bütün Doğu Avrupa ligleri olunca gene tercih edilen biz oluruz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Palmeiras hiç de iyi bir takım görüntüsü vermiyor. Scarpa gayretli ama güçsüz ve biraz hantal haliyle bizim ligde zorlanır gibi...Veiga hiçbir şey yapmadı zaten...2. yarıyı izlemeyeceğim, çevirmeleri zor görünüyor...

Geçen izlediğim bir maç içindeki topla buluşmaları videosu ve bu gün izlediğim maç sonunda Veiga bizden uzak kime yakın oluyorsa olsun diyorum. Oluru var ise Scarpa nöbetini şevkle tutarım ama.

Yabancı oyuncuların ropörtajlarını izliyorumda, bizim çevirmen bayaa bi sıkıntılı. Kafasına göre eklemeler çıkartmalar yapıyor bir sürü, yanlış çeviriyor, cümle düşüklükleri hem ingilizcede hem türkçede had safhada.

Yabancı oyuncuların ropörtajlarını izliyorumda, bizim çevirmen bayaa bi sıkıntılı. Kafasına göre eklemeler çıkartmalar yapıyor bir sürü, yanlış çeviriyor, cümle düşüklükleri hem ingilizcede hem türkçede had safhada.
Düzgün bir çevirmen bulamamak da bu memlekette ayrı başarı.

Ellerinde transfer için bir A listesi, B listesi, C listeleri vardır sanırım sadece bir Torreira ile uğraştıklarını sanmıyorum. Diğer koldan aynı anda başka alternatif 6 numaralarla da görüşmeler sürüyordur kanımca. Hangi listedeki oyuncu önce olursa o alınır. Zaman da önemli bizim için. Bir oyuncuyu almak için 1 ay boyunca ugrasamazsin. Her oyuncu için verebileceğin maksimum bütçe bellidir. Torreira'nın alternatifleri de en az onun kadar değerlidir. Umarım Antalya maçına kadar 1 transfer daha yetiştirirler ama zor görünüyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt