Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira transfer politikamız ;

Top - para
Siyah T-Shirt'lü - Gs logosu
Koşanlar - Valencia ve Juventus

midget-fail.gif

:asd:
Muslera oyunu başlatırken torreirayi avlıyor

Ulan herkesten soğudum. Evander, yedek forvet, kanat alternatif, olursa bir de sağ bek alıp kapatalım dükkanı.

Biz o Antalya'dan Fernando'yu alacaktık 1 milyon €. Şimdi 6 numarada en azından kafamız rahat olacaktı.

Bu şerefsizlerde elimiz mecbur olmadığından bu denli bizi zorlamayacaklardı.

Ulan takımı ile anlaşsak oyuncu gelmiyor oyuncu ile anlaşsak takımı vermiyor :crushed:

Transfer yaparken bu kadar kabız olan dünya üzerinde başka takım yok.

Torreira'ya o maaşı italyadan anca Juventus-Milan-İnter verir onların da ilgisi olsa sızardı zaten medyaya.Gelmeyecekse de Bakayoko'ya çökmemiz lazım fizik olarak bizim lige daha uygun bi oyuncu.

Nelson 15 16 ya yollayıp denayer alınır.
Denayer alınırsa sonuçta bu oyuncunun da piyasası var 5-6 milyon euro civarında cenk Ergün ile gorusmuslerdi zaten .Birde yedek olarak Mert Çetin kiralık alırız emin bayram da var orayı kapatmış oluruz .
Omar ile sacha boey yollarsak maas Artı bonservis 3-4 milyon gelirse Mert Çetin alınır hem elindeki ise yaramayan yabancilardan kurtulursun hemde yabancı sınırında elin rahatlar.
Ha defans garanti olsun denilirse luyindama yollayıp Kaan Ayhan Artı Bir yabancı defans daha alınır.
Denayer 2,5 maaş istiyor + imza parası ve 1 tane ciddi talibi görmedim henüz
Omar 1,4m alıyor
Nelsson 1m alıyor
Boey 600b alıyor.
Denayer gibi belirsiz bir adam için 1 tane garanti + 1 tane yedek adamı yolluyorsun. Baya mantıklı hamle.

Lig Yarın Başlıyor, 3 Gün Sonra Maçımız Var.

Ama Orta sahadaki Eksik Olan Parça Tam Anlamıyla Tamamlanmadı.
Kanat Rotasyonunda Yunus ve Kerem'i tamamlayacak Emre K. ve BAY var ve bence yetersiz.
10 No Pozisyonun da Şuan Sadece Emre Akbaba var, Orası da Eksik.
Stoper bölgesinde de bence 1 takviye yapılması şart.

Ve hala taraftar sabırlı olsun, müsterih olsun.
Her adı çıkan transferi 15 gün gündemden düşürmüyoruz bir geliyor bir gelmiyor felan

Bana göre yönetim yine transferle konusunda sınıfta kaldı.
2 Kampa da eksikliği özellikle bilinen bölgelere transfer yapılmıyorsa bu başarısızlıktır.

Nelson 15 16 ya yollayıp denayer alınır.
Denayer alınırsa sonuçta bu oyuncunun da piyasası var 5-6 milyon euro civarında cenk Ergün ile gorusmuslerdi zaten .Birde yedek olarak Mert Çetin kiralık alırız emin bayram da var orayı kapatmış oluruz .
Omar ile sacha boey yollarsak maas Artı bonservis 3-4 milyon gelirse Mert Çetin alınır hem elindeki ise yaramayan yabancilardan kurtulursun hemde yabancı sınırında elin rahatlar.
Ha defans garanti olsun denilirse luyindama yollayıp Kaan Ayhan Artı Bir yabancı defans daha alınır.
Nelsson'u 25'e sattıktan sonra Denayer + A.kerim + Emin + Metehan + Işık Kaan ile devam edebiliriz. Ben üç genç oyuncudan en az ikisinin A Class stoper olabileceğine inanıyorum. Yeter ki şans bulsunlar.

Denayer'i severiz falan ama son yıllarda aldığımız hiç bir stoperden iyi değil. Luyindama'da dahil bu söylediğime. Sakatlanmasaydı herşey çok farklı olacaktı ama şimdi neyse konumuz o değil.

O yüzden öyle istediği paraları vermek saçma. Stoperde güzel bir uyum sağladık scout transferlerinden devam bence. İlla vardır alternatifler onlardan birine gidelim. Kaan veya Denayer uzak olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt