Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabul edelim nelson ve abdul uyumsuz, nelson kalsa da gitse de oraya sağlam bi stoper şart. Okan hoca da bunu gördüğü için belki nelsonun satışına onay verip, daha lider ve çabuk bi stoper almak isteyebilir. Nelson kalırsa bence abdul yerine biri alınmalı ama bu sefer de yerli işi büyük sıkıntı

Torreiranin henüz bize evet dememiş olmasına sevindiğim oyuncudur. 26 yaşında top class'a yakın milli bir oyuncunun avrupa'da olmadığımız bir sezonda bize koşa koşa gelmesini istemezdim. italya veya ispanya'da oynamak istiyor, bu da güzel çünkü hala hedefleri var. ingiltere'deyken vatan hasreti çektiğini ve ülkesine döneceğini falan söylüyordu. neyse ki italya ona iyi geldi. şimdi bizi ikinci hatta üçüncü plana alsın, sonra transfer olup gelince zaten buraya ısınacaktır.

Nelson 15 16 ya yollayıp denayer alınır.
Denayer alınırsa sonuçta bu oyuncunun da piyasası var 5-6 milyon euro civarında cenk Ergün ile gorusmuslerdi zaten .Birde yedek olarak Mert Çetin kiralık alırız emin bayram da var orayı kapatmış oluruz .
Omar ile sacha boey yollarsak maas Artı bonservis 3-4 milyon gelirse Mert Çetin alınır hem elindeki ise yaramayan yabancilardan kurtulursun hemde yabancı sınırında elin rahatlar.
Ha defans garanti olsun denilirse luyindama yollayıp Kaan Ayhan Artı Bir yabancı defans daha alınır.
Denayer mi? Adam nerede çalışıyor o bile belli değil. Çok büyğk patlarız öyle böyle değil

Nasıl bir mevzu oldu bilmiyorum ama bizim boeyi kazanmamiz ve o Norveç pasaportu verilen Arap bozmasini acilen sepetlememiz lazım zaten Antalya maçında yeterince sovdurecek kendisine
Hoca çalışma azminden memnunmuş, sahadaki yaptığı işler pek önemli değil bizim hocalar için

1659601488388.webp

Ölümlü trafik kazası demişken yalnızca oldların hatırlayacağı bir haber fotoğrafı :crushed:

Bir tane işi bilen yönetim gelmedi yıllardır, yokluktan tarihin en kötü başkanlarından birini tekrar seçtik, acaba diye dolanıyoruz.

Toreyra akşama sampdoria işi biter gibi duruyor
Evander işi yatmış diyorlar
Mertens min 2 yıllık istiyor diyorlar
Nelson gidici
Yerine stoper yok piyasada
Omar takımda kalıyor
Kanat rotasyonumuz “0”
Santrafor rotasyonu “0”

Allaha şükür bugün ki olumsuzluk dozumu da aldım

Fesih bedelini ödesin alsın çok istiyorsa Sevilla. Daha kötü şartlarla yapılacak bir satış sonrası ömür boyu yedi sülalesini anarım Nelsson'u satacak adamın. 7 milyonluk yatırım yapılmış adamı bu çakallara kelepir fiyatla bırakmamalıyız.

Toreyra akşama sampdoria işi biter gibi duruyor
Evander işi yatmış diyorlar
Mertens min 2 yıllık istiyor diyorlar
Nelson gidici
Yerine stoper yok piyasada
Omar takımda kalıyor
Kanat rotasyonumuz “0”
Santrafor rotasyonu “0”

Allaha şükür bugün ki olumsuzluk dozumu da aldım

mevcut kadromuzun önliberodaki eksiklik hariç iyi olduğunu düşünüyorum. diğer takımlara göre daha dengeli bir kadromuz var. o sebeple şuan için olumsuz bir durum görmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt