Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toreyra akşama sampdoria işi biter gibi duruyor
Evander işi yatmış diyorlar
Mertens min 2 yıllık istiyor diyorlar
Nelson gidici
Yerine stoper yok piyasada
Omar takımda kalıyor
Kanat rotasyonumuz “0”
Santrafor rotasyonu “0”

Allaha şükür bugün ki olumsuzluk dozumu da aldım
Vınla.

Olası Torreira transferinde Evander transferinin gerçekleşemeyeceğini düşünüyorum maddi açıdan. Nelson'un olasi 15+ satışı gerçekleşirse eğer hala boşta ise Denayer, Torreira ve Evander paketi çok makul duruyor.

bence torreira ile saat 3-4 civarı son görüşmeyi yapıp sıkıntıları giderecekler ve sözleşme imzalayacaklar akşama kap yetişir

Torreiranin menajeri niye habercilere Torreirayi daha iyi gösterecek haber pompalatmadi? Adami herkes artik bizi anca son cözümü olarak gören ve ona kalirsa Valencia'ya gidecek adam larak görüyor. Böyle durumda her takimin taraftari oyuncu gelirse bile ona karsi biraz ön yargili olmaz mi?

Ben menajeri olsaydim, gazetecilere Torreira icin bu sözlesme gelecegi icin cok önemli, ve Arsenal'da mutsuzdu diye ve ayni seyi yine yasamamak icin, tercihini yapmak icin ekstra zaman istedi. Iki takimin teklifine de degisik sebepler ile sicak bakiyor. ve tercihini hafta sonu aciklayacak gibi bir haber yaptirirdim gazetecilere. O durumda onun normalde 2. tercih oldugu takimi secse bile, taraftarlar onu bilmediginden adama ön yargili olmaz di.

243BFA8E-9617-44F0-A988-B0B6F7DDE919.webp

Benim de olmazsa olmazım değil. Okan hocamla aynı kafa yapımız var resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt