Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 kere olsun Giovinco yu GS formasiyla görmek istemistim hep nasip olmadi simdi onun 3 level üstündeki Mertens gelecek ama yasi 35 ne düsünecegimi bilmiyorum

Mertens hamlesine tam bir anlam veremedim. herif 35 yasinda ve kim bilir yillik maasi kac olacak , o maas ile yedek oturacak degildir. Ikili forvet mi oyniyacagiz veya bu forvet arkasi oyniyacaksa 10 numara almiyoruz anlamina gelir.

Birde bu arkadas 90 dakika maci cikarabiliyirmu? Yoksa 60. Dakikadan sonra eli belinde mi geziyor?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence mertens gelirse 10 numara almazlar artık

Mertens hamlesine tam bir anlam veremedim. herif 35 yasinda ve kim bilir yillik maasi kac olacak , o maas ile yedek oturacak degildir. Ikili forvet mi oyniyacagiz veya bu forvet arkasi oyniyacaksa 10 numara almiyoruz anlamina gelir.

Birde bu arkadas 90 dakika maci cikarabiliyirmu? Yoksa 60. Dakikadan sonra eli belinde mi geziyor?

30 dakikada maçı çözüp kenara geçiyormuş üstad

Mertens gelsin ilk sezon coşturur, sonra zaten bi ABD falan yapmak ister

Buna inanmayacağız da kime inanacağız?

FY3i_FDXkAI6kCX
Duyumcu olamaz bu. Böyle bir duyumcu yok.

Renktas Okan hocanın sistemine tam oturan bir futbolcu. Şimdi 10 numara gelse defansif olarak yardımcı mi olcak sanıyosun. Oda aynı şey ama pas anlimda önemli özellik katıyor takıma. Ama bizde oliviera o işi cozdugu için hem şut atan hem pozisyona giren hızlı ve calimci mertens gibi bir adam kilit oyuncu bile olabilir. Hatta bence 10 numara bile alabiliriz belli olmaz. Mertens kanadı da yaledekler..

1 kere olsun Giovinco yu GS formasiyla görmek istemistim hep nasip olmadi simdi onun 3 level üstündeki Mertens gelecek ama yasi 35 ne düsünecegimi bilmiyorum
kanka ben baptistayı çok beklemiştim, sıralama yaparsam içimde ukde kalan isimler

1-baptista
2-pires
3-gallardo
4-morientes
5-aroune kone(psvdeyken)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt