Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'e çöp diyenin harbi kalbini kırarım. Bu tipler Drogba'ya da zamanında gelmesin 35 yaşında diyenlerdir kesin. Şunu anlayın artık futbolcu gelince iş yapacak sevideyse ve formdaysa yaşının hiçbir önemi yok. Böyle oyuncular sana şampiyonluk kazandırır bonservis değil.

Mertens kariyer olarak biraz underrated bir adam bu arada. Napoli'yi küçümseyemem tabii ama 2005'ten önce falan yok olmaya yüz tutmuş bir kulüptü. Sonradan ciddi açıldılar. En iyi dönemlerinde City ya da Madrid'de (yani her takımda) oynayabilecek bir adamdı bence.

ben veya bi baaskası yönetimin söylediklerinden,okan hocanın söylediklerinden yola cıkıyoruz.

seferovic kalitesinde forvet dediler,daha kimi alacaklar mertensden baska?hiç kimseyi.ayrıca forvet hattı seferovic,mertens diyince evander yine mumkun.bekleyelim.hucum hattındaki çeşitlilik neden zorunuza gidiyo
Bir düşün yıllık 3.5 verdiğin adam yedek oturur mu yada 2.2 verdigin ve senin sisteminde olmassa olmaz olan seferovic mi yedem oturucak. Diger taraftar evander'e 8 milyon bonservis konusuluyor bu ekonomide 8 verdiğin adam yedek olur mu? Mertens'le evander biribirinin alternatifi ikiside gelmez.

Erden Timur sanırım seçim öncesi örnek aldıkları kulup olarak Rennes'i örnek vermişti. Harbiden Rennes örneğine harfiyen uyuyor.

Mertens geçen sene iyi oynadı. Neden beğenilmiyor? Maç başı 46 dakika ila 13 gol atmış. Biz galatasaray taraftarı herhalde Messiyi istiyoruz ?
Beğenmemek değildir. Olay yaşı ve bundan dolayı gelen çekince. Maaşı da takımın en yükseği olacak tabi. Performans verdiğinde
unutulur. Herkesin aklı kronik falcao'ya gidiyor.

mesut yıldırımın bişey bildiği yok,itimat edeceğim biri değil.o yüzden de evanderin gelmesi hala mumkun.çünkü seferovicden iyi forvet tanımı mertense uyuyor.evandere değil

Pazartesi günü Galatasaray, Evander için teklifini tekrar artırdı ve kulübün bir anlaşmaya yaklaştığını hissediyor. Türkler bu hafta transferlerin tamamlanmasını umuyor.

kaynak budur

Ben zannetmiyorum. Mertensten sonra Bu kadar para bayılmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt