Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.407
- 34.348
- 2.478
31transferler için ''çekmek'' ifadesinin kullanılmasına ifrit oluyorum
ne çekiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
31transferler için ''çekmek'' ifadesinin kullanılmasına ifrit oluyorum
ne çekiyoruz
mertensi beğenmemişler geçmiş sayfalarda yaMertens-Seferovic muazzam bir ikili olur ya.
Eğer ayak uydurabilirlerse -ki bence uydururlar- Yunus ve Kerem'le beraber de çok iyi bir ileri 4'lü olur. Yapacakları paslaşmaları, organizasyonları falan düşünemiyorum.
Şu transfer döneminde ilk defa böyle heyecanlandım, gerçekten futbol şöleni izleriz.
Adamın bonservisi yok. Sergio daha maliyetli. Ayrıca oynayabiliyorsa formayı alsın zaten. Ve farklı bölgelerde kullanılacaktır zaten. Napoli'de nasıl yedek kalabiliyorsa burada da kalır. Problem edecek biriyse problem çıkarması olası tabi.Dusunceniz cok mantikli ancak:
1. Mertens bizim takimda yedek kalmayi kabullenir mi?
2. Bu para nereden gelecek? Nelson’u sattik mi yoksa?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi komedi ya sorma.mertensi beğenmemişler geçmiş sayfalarda ya![]()
"Adamlar" yazarak bulabilirsinBunları ne yazıp bulabiliriz? Fener ağlama denedim ama çıkmadı.![]()
Adamlar mertensBunları ne yazıp bulabiliriz? Fener ağlama denedim ama çıkmadı.![]()
"Adamlar Mertens" yaz rtaşBunları ne yazıp bulabiliriz? Fener ağlama denedim ama çıkmadı.![]()
Evander gelmeyecek ki mesut yıldırımın özel haberi vardı bugün. Mertens gelirse 10 numara transferinden vazgeçilecek diyene dersen de kendine göre haklısın ama 18-21 kişilik kadro kaliteli olmak zorunda.herkese sıra gelecek